2777
2789

راستش حدود ده ساله از نامزدی و ازدواجمون میگذره تو این مدت فقط یبار برا تولدم سوپرایزم کرده اونم تو نامزدی بعد پارسال تولد پدرش سوپرایزش کرد تا چند شب پیش داشت به خانوادش میگفت برا تولد بابا کیک میگیرم میام بهش نگین میخام سوپرایزش کنم،، میخاد که منم باهاش برم نمیدونم چه دانشی نشون بدم که بفهمه که منم زنشم و حساسم به این چیزا یا اصلا واکنشی نشون بدم یا نه 

بهم بگین تا امشب وقت هست هر کاری کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو وای خوش بحالش ک ب یادشی خیلی خوبه ک ب یاد ادم باشن منم سوپرایز شدن رو خیلی دوس دارم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

[QUOTE=219585316]یعنی بهش بگم چرا برا من از اینکارا بلد نبودی؟ نمیخام واکنش بچگانه داشته باشم[/QUOTEاصلا بچگانه نیس یا یبارم تواونوسو.رایز کن بزاریاد بگژره منم اونجوری کردم مال منم بلد نزود