2777
2789
عنوان

سیسمونی

152 بازدید | 15 پست
بچه‌ها اینا را خواهرم برام دوخته،چطورن؟دیشب اوردشون مادر و خواهر شوهرم هم بودن وقتی دیدن مسخره کردن،انقدر دل منو خانوادم شکست،مامانمم عصبانیه که چرا نذاشتیم بخره،خواهرم دوخته

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیخود کردن حسودا

اتفاقا خیلیبببییییی خوشگلن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ب خواهرشوهرت بگو خیلی بلدی خودت واسه بچه برادر بخر

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود کردن حسودا اتفاقا خیلیبببییییی خوشگلن

خیلی ناراحت شدیم تازه گیر دادن که چرا کالسکه نمیخرین،آخه من گفتم کالسکه به دردم نمیخوره بجاش دوچرخه بخریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخود کردن خیلی هم خوشگله بیرون بخری میدونی چه قد گرونه لازم نبود بگی خواهرم درست کرده میگفتی خریدم

خودشون فهمیدن خواهرم دوخته آخه خیاطی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ناراحت شدیم تازه گیر دادن که چرا کالسکه نمیخرین،آخه من گفتم کالسکه به دردم نمیخوره بجاش دوچرخه ...

بگو بخرین،،مامانم دختر داد،،جهاز داد ،، حالا شما یه چیزی براش بخرین همش مامان من؟؟

یه بار مادرشوهرم گف رسمه مادرت باید کل سیسمونی بچتو بخره منم برگشتم گفتم میخره حالا ولی ماهم رسمه مادرشوهر طلا بخره برا نوه🤣 ساکت شد