مادر_جانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 584 عنوان سوره قدر 41 بازدید | 3 پست سلام دوستای عزیزم، بیایین برای شادی روح اموات و شادی روح مادر عزیزم و سلامتی عزیزاتون سوره قدر بخونیم. همدیگه رو دعا کنیم تا ان شا الله عاقبت بخیر باشیم و چشم حسود و حسد به خودشون برگرده و ما بی مادرا هم تو این دنیای بزرگ موفق باشیم. برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید 1400/09/29 | 10:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۰فلفل۰نمکی عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 7306 من ۲۰ تا به نیت شادی روح اموات همه نی نی سایتیا میخونم ان شاءالله منو از دعاشون بی نصیب نکنن روحشون شاد مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
مادر_جانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 584 من ۲۰ تا به نیت شادی روح اموات همه نی نی سایتیا میخونم ان شاءالله منو از دعاشون بی نصیب نکنن روحشون ... مرسی عزیزم خدا خیرت بده و عاقبت بخیرت کنه برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید
مامان۰فلفل۰نمکی عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 7306 مرسی عزیزم خدا خیرت بده و عاقبت بخیرت کنه ممنون گلالان فقط از خدا میخوام حالم خوب بشه سردرد و معده درد و حالت تهوع دارم مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘