2777
2789
عنوان

برنامم واسه شب یلدا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 47 پست
جریان چیه همه امروز با خونواده شوهر خوب شدن😐

نمیدونم شاید افتاب از یه طرف دیگه دراومده😆😆

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم نرمال نیستم😂😂بروم نیار😂😂😐

نگرانت شدم جدی😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من کلی چیزای خوشگل دارم درست میکنم عروسکای میکرومه سینی انارو کاج این چیزا لی لی پوت با کاج و...اولی ...

خوش باشین سهم دلتون آرامش لبتون خندون❤

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خونه مادربزرگ اینا میریم  

خالم که خونه مادربزرگم زندگی میکنه 

ما 

و داییم اینا

خالم قراره شام بپزه

داییم آجیل بگیره 

ما هم شیرینی و بهاردونه و هندونه و ژله

یه سوال 

ما از فردا صیح میریم خونه مادربزرگم ژله رو همونجا درست کنم یا امروز درست کنم؟! خونه ما تا مادربزرگم دوتا شهر فاصله است میترسم از خونه درست کنم خراب میشه😥😣

خونه مادربزرگ اینا میریم   خالم که خونه مادربزرگم زندگی میکنه  ما  و داییم ای ...

خوش باشین❤ژله رو کلا یه شب قبل درست کنید بهتر میگیره ن بابا خراب ننیشه ژله

جریان چیه همه امروز با خونواده شوهر خوب شدن😐

جشن و شادی و آشتی کنون هست 

ان شاءالله بعد مراسم یلدا تاپیک ها همچنان شاد باشه و تاپیکهای گلایه و شکایت نداشته باشیم

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
منم خونه مادرشوهرم با برادرشوهرا و جاریا هستیم ، برادرشوهرام باحالن باهاشون به آدم خوش میگذره بخاطر ...

خوش به حالتون بابا

مادرشوهر من خیلی خوبه

شوهرخالم که برادرشوهر بزرگمه دیشب زنگ زد به مادرش که ما سه شنبه دورهم جمع هستیم چهارشنبه میایم خونه شما مادرشوهرم گفت نه نیاین ما سه شنبه مهمون داریم پدرزن و مادرزن و خواهرزن برادرزن داداشت با بچه هاشون میخوان بیان😪😮 

من نمیفهمم سه شنبه چه ربطی به چهارشنبه داره😂 

حالا خالم از صبح زنگ زد داره میخنده😂 

من که خودم اصلاً خبر نداشتم چه خوب شد که مادرشوهرم گفت نیاین چون چهارشنبه مادرخودم میخواست خونمون یلدایی بزاره برا داداشم که سه شنبه نیست 

جشن و شادی و آشتی کنون هست  ان شاءالله بعد مراسم یلدا تاپیک ها همچنان شاد باشه و تاپیکهای گلای ...

اتفاقاً

جاری زیاد خورد 

مادرشوهر هرچی داشت گذاشت برا دخترش

خواهرشوهر وسایلو جمع کرد برد خونش

اینا رو میخوای نگن!!!!؟؟؟ مگه میشه؟! مگه داریم!

خوش به حالتون بابا مادرشوهر من خیلی خوبه شوهرخالم که برادرشوهر بزرگمه دیشب زنگ زد به مادرش که ما س ...

دختر نفهمیدم چی به چی شد، مغزم رگ به رگ شد🤣🤣🤣🤣

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
میدونم نرمال نیستم😂😂بروم نیار😂😂😐

خیلی هم خوبی. خیلی هم نرمالی-  من خودم خونواده ندارم.  اینجور شب ها و مناسبت ها تنها میمونیم. بدم میاد از همه ی مناسبت ها. همه خانواده دارن. باهاشون معاشرت میکنن. من نه.

اتفاقاً جاری زیاد خورد  مادرشوهر هرچی داشت گذاشت برا دخترش خواهرشوهر وسایلو جمع کرد برد خونش ...

😂😂😂😂😂

ان شاءالله که برای همه‌ خاطره های قشنگ و خوش به جا بمونه 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
خلاصه بگم که برادرشوهرم زنگ زد به مادرش گفت ما به مناسبت یلدا میایم خونتون مادرشوهرم گفت نیاین😂

آها،، ایول مادرشوهر پایه ای داری😃