2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد سیاست زنانه

336 بازدید | 25 پست

آقا مثلا میگن حرفاتونو با ناز و عشوه بگید و دعوا نکنید و قر نزنید و کاری کنید حس کنه قهرمانه و انرژی داشته باشید ..و...، بابا، وقتی مثلا کنار طرف نشستی تازه از خواب بیدار شده اخلاق نداره یا یچی گفتی زیاد محلت نداده یا زده تو ذوقت یا دعواتون شده و..ازینجور مسائل، چجوری عشوه بیای اخه، خصوصا اگه ازون مردا باشه که بلد نیست خیلی ناز بخره؛ مثلا کیس من ناز خریدنشو دیدم چجوریه، مثلا میگه اووووو حالا چیه مث برج زهرمار با یه من عسل نمیشه خوردت یچی بگو...اونجوری نیست که خودتو لوش کنی، بعد منم یسری مسائل چنانی بهم برمیخوره  و تو پرم میخوره نمیتونم اصلا بعدش حرف بزنم و لال میشم مث برج زهرمار میشینم اونجا، تااون یه حرفی بزنه،  ینی شما میتونید اینجور وقتا شنگول و پر انرژی و دلبر باشید؟ چجوری اخه، من اصلا قیافم همینجوریش بقول معروف چس هست، ملت فک میکنن بد دارم نگاشون میکنم،   

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
خیلی وقته اخلاق ورفتاراش برام مهم نیست هرکاری هم دارم صبرمیکنم هرموقع شادبهش بگم زیادم اهل نازوعشوه ...

بنظرم بهترین کاره، ولی ازین حالت که صدبار باید یچیو به مرد بگی تا ببخشید کونشو جمع کنه انجام بده متنفرم، به این شک افتادم که نکنه من بلد نیستم، اخه بابا نمیشه ، یجا شما ناراحت بشی میتونی هار هار بخندی؟ حالا مثلا من یه موضوعی رو میگم برخوردش جالب نیست، بعدش نازشو بکشم که عشقممممم اون مووضع رو انجام بده دیگه، خصوصا برا کیس من که رمانتیک و احساسی نیست به چه درد میخوره

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیس شما باز همون ۱جمله رو میگه😂😂 مال من بی محل رد میشه میره ۱هفته هم باهاش حرف نزنم حرف نمیزنه. ...

کلا ببخشید مردا خیلیاشون گاون تو این مسائل، کیس منم همون برخوردی که باهام میکنه رو باهاش داشته باشم چنانی بهش بر میخوره که نگو، بهشم بگم مث خودت رفتار کردم بیشتر بش برمیخوره  ناز کشیدنشم که جاتون خالی، یسری گریم گرفت پشت تلفن مثلا خواست اروم کنه گفت عه ینی چی حالا وسط حرف زدن گریه میکنی که چی بشه، تو دلم گفتم ریدییییییی با این دلداری دادنت چغندر

نه عزیزم. بعضی از مردا همینطورین،یا لوس و مانانین یابه یا به یه ورشون نیست تمشک نداری

طرف بلد نیست اصلا، براش بی معنیه منت کشی، ببخشید ریده دیگه، دلش میخواد زنش دلبر باشه ولی نمیخواد نازشو بخره؟ بابا یخورده کوتاه بیا

همسر من خیلی وقتا اینقدر ناز میخره 

اینقدر همش بوس و ناز می‌کنه که من خودم میگم بسه😂😂😂😂😂😂😂

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
چرا شمازن ها همتون با مردا مشکل دارید؟

بعضی رفتارا خیلی زنندس، خیلی

زن و شوهر باید رفیق هم باشننن صمیمی  مثل یک دوست  ...شما برای دوستاتون سیاست بخرج میدین ...

ببین بدی مرد جماعت اینه وقتی رفیق میشی مث رفیق مردش رفتار میکنه باهات، ته تهش باید یه سیاستی داشته باشی تا جایی که من دیدم

سیاست ازدواج اینه که

بدونی وقتی برخورد بد دیدی ،بی معرفتی دیدی آزار دیدی

چطوری نه سیخ بسوزه نه کباب همه چی رو آروم کنی.

اگه دوستت،رفیقت ،همسایه، نهایت فامیلت چندبار این حرکت میزد ،میزاشتی کنار اما آدم نمیتونه هر روز زنشو یا شوهرشو بزار کنار.

باید اینارو یاد بگیره که رابط رو درست کنه

اینا همگی تاحدی درستن، وقتی ناراحتی جایی برا شادی و غمزه نیست، اتفاقا استفاده بدون فکر و بیش از حد ازین سیاست‌ها آسیب زاست چون تا یه جا نقش بازی میکنی بعدش میترکی

اما یه قواعد کلی برا خشم و عصبانیت بذاری یا یه عادات متعادلی رو براش جایگزین کنی ایده خوبیه

مثلا من تو ناراحتیم ساکت میشم و این برا طرفم بدترین شکنجه است هرچقدرم سعی کنه بخندونتم تو اون لحظه ها امکان نداره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

میگن شما زنا چرا با مردان مشکل دارین...

چرا کسی نمیگه مردا رفتار درست دو ندارن،یا درک ندارن،یا جرا نمیگن مردا مشکل دارن.

چون زورشون زیاده فکر میکنن خرجی دادن تموم شد.

مردا فقط مانانین

ولی  ابنا مهم نیست.