2777
2789
عنوان

موافقید یانه؟

217 بازدید | 21 پست

پیرو تاپیک دوستان ک دروغای خیلیا رو امشب رو کردند...موافقیدقسمت پربازدید ها و تاپیک های داغ برداشته بشه ک دگ ایقد بعضیا بخاطر پربازدید شدن دروغ های شاخدار نگن و دیدگاه مارو نسبت ب همه چی تغییر ندن اگ موافقید همتون تو همین تاپیک نی نی یار رو تگ کنید و این درخواست رو ازش بکنید بخدا ماواس خیلی از این داستانا خیالی اشک ریختیم بسه دگ اگ موافقید یا علی تگ کنید

🤔

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

اخه مگه پربازدیدترین بشن چی میشه ، کدوم جایزه ی اسکار رو بهشون میدن ، چه ارزشی داره واقعا ، درک نمیکنم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باز کی معلوم شد دروع گفته؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

موافقم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

@نی_نی_یار_شب

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
تک فراموش نشه

نمیشه تگ کنم😬