2821
2789
عنوان

امتحححان

128 بازدید | 7 پست

فردا ۳ تا  امتحان دارم ریاضی و علوم و فارسی 

علوم یه فصل تموم کردم یه فصل دیگه مونده ریاضی م میخام فردا بخونم ولی دیگه واسه اونیکی فصل علوم و فارسی وقت نمیشههه.... 

ساعت ۱ ظهر باید مدرسه باشم ساعت ۶ صبم پاشم به زووور بتونم ریاضی رو تموم کنم چرا اینقدد بدبختم 

هی میگم درس میخونم درس میخونم اخرشم......

خب درس امروزت نبوده که

باید درس هرروز رو همون روز بخونی که الان فقط دوره کنی مخصوصا ریاضی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگما من یه پیشنهاد دارم

خودمم چون دانش اموزم حالا شما که راهنمایی هستی درسات اسون تر یکم نبست به دبیرستان

ولی سختی درسا پیش ادم بزرگا ک نمیبیننت نگوو

چون شروع میکنن به نصیحت و وای باید میخونی و وای تو چرا اینطوری هستی کلا بجا اینکه ارومت کنن صد برابر خراب تر میشی

میگما من یه پیشنهاد دارم خودمم چون دانش اموزم حالا شما که راهنمایی هستی درسات اسون تر یکم نبست به د ...

چون جای من و تو نیستن

و آدما تا جای یکی نباشن نمیتونن درک کنن.باز مامان بابا سختی میبینن اونا یکم بهتر میتونن درک کنن ولی بقیه واقعا نمیتونن

من خودم دبیرستانی هستم ،همیشه چهارشنبه که درست تموم میشه همه درس‌هایی که توی اون هفته داشتی تا جمعه مرور کن و بخون بعد تو هفته اینده هر روزی ک امتحان داشته باشی روز قبل نیم ساعت بازم مرور کنی اون درسو اوکی میشی😊 اگرم دبستانی یا راهنمایی هستی زیاد نگران نباش این دوره اونطور بگی مهم نیستن فقد برای رشته ای که میخای بری اون درس هارو جدی تر بگیر و خودتو برای اون رشته اماده کن چون دبیرستان وقعا سخت و سرنوشت سازه🌹شبت‌خوش😊

2790
2823
2791
2779
2792