سلام رفقا . شب بخیر . چله ای ، دعایی ، ختمی یا ... بوده که به حاجت هاتون رسیده باشین ؟ ممنون میشم بگین تا بقیه هم امیدوار باشند و هنگام سختی ها ، از این رزق معنوی استفاده کنند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من تعریف دکر یونسیه رو زیاد شنیدم خودمم حاجت گرفتم ازش
میگن ذکر یونسیه خیلی سنگینه و ب هر کسی نمیوفته و باید با اذن استاد گفته باشه
برا منم جالب بود وقتی شنیدم بعضیا نوشته بود براشون کلی سنگینی و بلا اورده انگار ذکر سنگینیه
خدا روشکر ب شما افتاده
سرچ کنی اثر معکوس اذکار تو خود نی نی سایت
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
میگن ذکر یونسیه خیلی سنگینه و ب هر کسی نمیوفته و باید با اذن استاد گفته باشه برا منم جالب بود وقتی ...
اصلاً اینطور نیست ، ذکر یونسیه ای جزئی از آیات قرآن هست ، چرا باید سنگین باشه ! بله اگر منظور از سنگینی ، سنگینی قابلیت هایی که به فرد عطا میشه ، باشه ، بستگی به خود فرد داره که چطور ازش استقبال کنه ! به عنوان مثال ، اگر شخصی به مدت یکسال ، هر شب بعد از نماز عشاء ، چهارصد مرتبه ذکر یونسیه رو در حالت سجده بگه ، از ته قلب و البته مراقبه و ترک از گناه هم داشته باشه ، خدا دریجه ای از حکمت ها رو بهش میده . این میتونه باز شدن چشم برزخی باشه ، میتونه مستجاب الدعوه بودنش باشه ! اما خب ، هر که را اسرار حق آموختند ، مهر کردند و دهانش دوختند ! نباید این قابلیت رو به هیچ کس بگی ، حتی نزدیک ترین ها . چون ازت سلب میشه ! نباید از این قابلیتت برای اعمال ضد اخلاقی استفاده کنی ، چرا که از حالت روحاتی به سمت شیطانی میره و ... . سنگین هست ، به این واسطه !
اصلاً اینطور نیست ، ذکر یونسیه ای جزئی از آیات قرآن هست ، چرا باید سنگین باشه ! بله اگر منظور از سنگ ...
.
ذکر یونسیه رو باید کامل گفت ک متاسفانه همه جا تا سبحانک لااله الا انت انی کنت من الظالمین ذکر سده
ک ناقصه
فککن شما روزی هزار بار بگی من از ظالمینم من از ظالمینم
بازم مطمین نیستم چیزی ک شنیدمو گفتم خدمت تون
مطالعه و تحقیق کنید شایدم اشتباهه
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
. ذکر یونسیه رو باید کامل گفت ک متاسفانه همه جا تا سبحانک لااله الا انت انی کنت من الظالمین ذکر سده ...
همینطوره ، باید ادامه ذکر هم گفته بشه ، که خب هم کاملش میکنه ، هم اثر گذار هست و هم ثوابش بیشتره ، بعضاً بحث ماورایی و به قول شما سنگینی رو هم به دنبال خودش نداره