2777
2789
عنوان

همسرم و گزشتش

129 بازدید | 9 پست

همسر من تقریبا ۶ ماه پیش با یه دختر در حد چت در ارتباط بود بعد من همه چتاشو میدم و اینا بعد الان که قضیه حل شده باز بهش اعتماد کردم 💔

هی خودمو با همهههه مقایسه میگم مثلا اون دختره که باهاش حرف میزد خیلی شاد و سنگول و اینا بود ولی من خیلی ارومم همش میگم من بدم دارم نابود میشم😭😭😭چیکار کنم ک اینقد مقایسه نکنم کمکم کنید خواهرا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

عزیزم شما بهترین زن دنیا هم باشی مردی که بخاد این کارارو کنه میکنه چه با بهتر اژ شما چه بدتر,خودتو دوست داشته باش همیشه زیباتر از شما هست

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما بهترین زن دنیا هم باشی مردی که بخاد این کارارو کنه میکنه چه با بهتر اژ شما چه بدتر,خودتو د ...

بحث زیبایی نیست بحث اخلاقه حس میکنم خیلی بی ارزم نمی تونم حال شوهرمو خوب کنم چون خیلی ارومم و اون دختر شیطون بوده

الان یعنی میخوای حودت رو عوض کنی و تغییر بدی و از ما کمک میخوای یا اینکه میخوای کلا بیخیال شوهرت بشی ...

نمیدونم دوس ندارم خودمو مقایسه کنم میگم من اینجوریم ولی شوهرم یه ذره کم توجه کنه بهم میرم تو فکر و خودمو عذاب میدم از بس مقایسه میکنم

بهت خیانت کرد.

هر کسی یک خوصوصیات اخلاقی داره همه یک شکل نیستن.خوبی و بدی دارن اون چیزی هم که تو از اون دیدی قسمت خوبش بوده.نمیشه با دیدن یک قسمت کوچیک از اون ادم خودتو باهاش مقایسه کنی به این نتیجه برسی که...

شوهرت باید عذاب بکشه که خیانت کرده

It's tearing me apart I don't know why