2777
2789
عنوان

بچه

65 بازدید | 3 پست

سلام خیلی غمگینم😑پسرم ۷ ماهشه داشتم رو تختش عوضش میکردم گفتم ب شوهرم بیا پوشکش بپوشون من برم دستمو بشورم رفتم و اومدم دیدم عوض کرده ولی با مای بی بی هایی ک خریده سرش گرم و پسرم تازه غلتیدن و چرخیدن یاد گرفته یهو دیدم چرخید حواسم بهش بود شوهرم هی سوال میکرد ک این مای بی بی چرا اینجاس و فلان چشم چرخوندم جوابشو بدم دیدم پسرم افتاد زمین دیگ خودمو کتک زدم و گریه شوهرم زود برشداشت ارومش کرد خدا رحم کرد چیزیش نشد ولی شوهرم منو مقصر دونست گف صدبار بهت گفتم ک رو تخت عوضش نکن منم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم حتی گفتم ازت بدم میاد سرد شدم نسبت بهت آخه خیلی مغرور با اینک ۱۲ سال ازم بزرگ باید اون ناز من بکش همش من نازشو میکشم دیگ صبرم تموم شد بهش گفتم نمیپسندمت گمشو فلان آخه منو مقصر دونست با اینک اگر حرف نمیزد من مراقب بچم بودم😑حالا از ساعت ۶ عصر رفته اتاق تا الان خابه😑گف بچرم بهم نسپر میخام دور باشم ازهردوتون ایشالا بچه گیج میشه میمونی همینجوری.کارش واقعا درسته؟؟کار من چی؟خب اگ قرار واس اتفاقات گوناگون آینده ک خدایی نکر ه واس بچم اتفاق بیوفته این کار کنه من دیگ باهاش نمیمونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.