2777
2789

این ماه دکترم برام لترزول داد...

باردار ک نشدم هیچ ۱۰ روزم جلو انداختم

امروزم ک روز چهارم پریودیم هست خونریزیم خیییلی کم شده....

چون آمپولشو نزدم میترسم کیست شده باشه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

کسی بوده لترزول بخوره مثل من بشه ؟

من هر قرصی میخورم تو بدنم عجیب غریب اثر میذاره

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه لتروزل خوردم البته آمپول هم زدم دوفاستون هم داد برای تنظیم  پری به شما دوفاستون ندا ...

چرا دوفاستون قبل پریودیم خورم ینی دوره قبل

وقتی تموم شد پریود شدم و لترزول شروع کردم

حالا این ماه ۱۰ روز جلو انداختم

الان از شب سوم دوباره لترزول میخورم شبی دوتا

چرا دوفاستون قبل پریودیم خورم ینی دوره قبل وقتی تموم شد پریود شدم و لترزول شروع کردم حالا این ماه ...

اخه برای من لتروزل داد از ۳تا ۷ بعد گفت از ۱۶ تا ۲۵ هم دوفاستون  بخور تا پری بهم نریزه چون لتروزل باعث بی نظمی میشه 

اخه برای من لتروزل داد از ۳تا ۷ بعد گفت از ۱۶ تا ۲۵ هم دوفاستون  بخور تا پری بهم نریزه چون لترو ...

عه خب پس همون باعث بی نظمی شده

برا من دوفاستون قبل از لترزول داد

هی خدا هیچ کس رو گیر این دکترای زنان نندازه مثل نقل و نبات قرص هورمونی میدن اصن براشون مهم نیست بعدش چ بلایی سر آدم میاد

چقد ب لترزول میشه امید داشت

ماه اول ک نتیجه نگرفتم

این ماه دارم میخورم میرم میگم آمپولشم میخوام بزنم

هییییی روزگار قلقلی‌....

کی فکرشو میکرد من ی روزی اینجوری له له بچه بزنم و صدام ب هیچ جا نرسه

منی ک فک میکردم خیلی زوووود مادر میشم....

منی ک عاشق بچه بودم و هستم....

چه برنامه ها ک برا تربیت بچم نداشتم...

همش ب کسایی ک ب بچشون اهمیت نمیدادن نصیحت میکردم و تو ذهنم برنامه میریختم چطوری بهترین مادر بشم...

همیشه...

همیشه وقتی از دست مامانم دلخور میشدم میگفتم یادم باشه با بچم اینطوری رفتار نکنم....

نمیدونستم قسمتم نیست😞

نمیدونستم ب اینجا میرسه

اره واقعا

شما چند وقته اقدامی

ان شاءلله ک با لترزول باردار میشی🤍🌺