98mehrbano مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 عنوان شب یلدا | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 60 پست بچه ها سلام شب یلدا کجا میرید من قراره برم خونه پدرشوهر برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤ 1400/09/28 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 آره واقعا البته پدرم به رحمت خدا رفتن انشاءالله مامان من و تمام پدر مادرا سلامت باشن انشالله برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 چقدر زود درکم کردی واقعا پدرومادر گوهرنایابن قدرشون روبدونید پدرومادرم عاشقانه زندگی کردن عاشقانه با ... تاپیکت اونقدر غم داشت که با تمام وجود حسش کردمخیلی توی درون خودت ،خودتو اذیت میکنیپدرو مادرتو ناراحت میکنی با این بی قراریهات برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 خداااا رحمتشون کنه واسشون سه بار توحید خوندم برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 تاپیکت اونقدر غم داشت که با تمام وجود حسش کردم خیلی توی درون خودت ،خودتو اذیت میکنی پدرو مادرتو نا ... اخه نمیدونی چی گذشت پدرومادرم دوتایی بیمار بودن دوتایی تویه شب ایست قلبی میکنن پدرم فوت کرد ومادرم هم بعداز ۳روز هنوز نزدیک دوسال از رفتنشون داغونم برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 خداااا رحمتشون کنه واسشون سه بار توحید خوندم فدات برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 اخه نمیدونی چی گذشت پدرومادرم دوتایی بیمار بودن دوتایی تویه شب ایست قلبی میکنن پدرم فوت کرد ومادرم ه ... میدونم سخته چون خودم وابسته شدید به پدرو مادرم هستم وخودم نمیتونم تصور کنم نباشنولی من حسم خیلی قویه حس عذاب روح پدرو مادرتو کامل دارم برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 وقتی دلت میگیره استغفار کن و توحید رو با درک معنیش بخون برای شادی روحشون برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 میدونم سخته چون خودم وابسته شدید به پدرو مادرم هستم وخودم نمیتونم تصور کنم نباشن ولی من حسم خیلی قو ... واقعا میگی ولی الان سعی میکنم اروم باشم هرروز براشون قران ودعا بخونم خیرات بدم یعنی شما میگی ازدستم دلخورن برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 واقعا میگی ولی الان سعی میکنم اروم باشم هرروز براشون قران ودعا بخونم خیرات بدم یعنی شما میگی ازدستم ... نه دلخور نه اصلابخاطرت غم دارن خیلی خودتو درگیر نبودنشون میکنی اونا میخاد شاد باشی در واقع دلنگرانتنواسشون خیرات کن قرآن بخون ولی خودتو عذاب ندهعزیزم اونا تورو هرلحظه میبینن این ماییم که اونارو نمیبینیم برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 دنیا تبعید و زندانی کدنه روحهاونا الان آزادن پیش خداناراحتشون نباش برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 نه دلخور نه اصلا بخاطرت غم دارن خیلی خودتو درگیر نبودنشون میکنی اونا میخاد شاد باشی در واقع دلنگران ... من برادرم هم شهید شده ولی به خوابمون نمیاد باید چکارکنم یعنی حواسش به ما هست برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 من برادرم هم شهید شده ولی به خوابمون نمیاد باید چکارکنم یعنی حواسش به ما هست خدا رحمتش کنه سر قبرش میری؟؟؟؟ برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
haleydel عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3410 من برای همه حس پیدا نمیکنم باید اون حسه خودش بهم بیاد مثل حال دل توواقعا گفته هام حس هایی بود که با تمام وجود توی دلم اومدمیدونی تو دختر خوبی هستی اینو مطمعن باش که خوبی برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 خدا رحمتش کنه سر قبرش میری؟؟؟؟ بله تازه فهمیدم یه خانمی عکسشو دیده بهش متوسل شده برادرم باامام حسین علیه السلام به خوابش امده واروم شده ازانموقع خیلی دلم گرفت گفتم پس چرا یادی از مانمیکنه برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
98mehrbano مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 717 من برای همه حس پیدا نمیکنم باید اون حسه خودش بهم بیاد مثل حال دل تو واقعا گفته هام حس هایی بود که ب ... ممنونم برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤