2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 123 پست

تو بحث خیانت من همیشه فقط و فقط اونی که تعهد داشته و تعهدشو شکسته رو مقصر میدونم یعنی اینجا فقط همسر اسی مقصر هست بلاخره این خانومم بهش پا نمیداد یه خانوم دیگه رو پیدا میکرد واسه هرز رفتن 

ولی همیشه برام سوال بوده واقعا چی تو ذهن یه خانم میکذره که یه مرد متاهلو میپذیره؟چجوری به اون مرد اعتماد میکنه

همیشه دوس داشتم با یکی از این خانوما صحبت کنم و دلیلشو بدونم 

تو بحث خیانت من همیشه فقط و فقط اونی که تعهد داشته و تعهدشو شکسته رو مقصر میدونم یعنی اینجا فقط همسر ...

عزیزم الان زنا ی جور شدن وختی میبینن طرف متأهله یا دوست دختر داره بدتر میکنن تازه

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بحث خیانت من همیشه فقط و فقط اونی که تعهد داشته و تعهدشو شکسته رو مقصر میدونم یعنی اینجا فقط همسر ...

اره منم همینومیگم...بخدا انقد پسراو میردا حتی دوبار ی پیرمرده مزاحمم میشد و گیر میدادول نمیکرد چ حرفامیزدن بهم بخدا بقرآن من اجازه ندادم کسی بخواد وارد حریم خصوصیم شه..ولی شوهرم زندگیمو اتوبان کرده

عزیزم الان زنا ی جور شدن وختی میبینن طرف متأهله یا دوست دختر داره بدتر میکنن تازه

بله این حرفتون درسته 

از یه جایی به بعد سعی میکنن با خانوم اون اقا رقابتم بکنن 

در واقع دلایل زیادی واسه ادامه ی ارتباطشون میارن 

مثلا:عاشق شدم و از ابنجور چرت و پرتا 

ولی علت اینکه اولش این جرقه تو ذهنشون میزنه که درخواست این اقارو قبول کنن چیه 

من تجربه ی خیانت داشتم 

از دختره دلیلشو پرسیدم گفت اولش نمیدونستم نامزد داره وقتی فهمیدم که ،عاشقش شده  بودم 

ولی خب بعضی دخترا هستن همون اولشم میدونن متاهله ولی بازم  بیخیال نمیشن 

اصن درکشون نمیکنم

بله این حرفتون درسته  از یه جایی به بعد سعی میکنن با خانوم اون اقا رقابتم بکنن  در واقع ...

بابا همه شرکت میدونن ک متاهله شوهرم دوماهه عروسی کردیم همشونم دعوت بودن

بله این حرفتون درسته  از یه جایی به بعد سعی میکنن با خانوم اون اقا رقابتم بکنن  در واقع ...

خب همون اولم اون حس رقابت رو دارن فکر میکنن خیلی شاخن ک طرف داره زن خودشو ول میکنه میاد بااینا من ی دختره دیدم استوری گذاشته بود من همون دختریم ک ارزو داری شوهرت یلاکم کنه ب نظر خودت ینی چی؟؟؟

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

یه وقت نری به زنه پیام بدی یا بهش تذکر بدی

برعکس ، میره به شوهرت میگه که خانمت اینجوری گفته ، شوهرتم میاد داد و بیداد سرت راه میندازه 

ب نظرم یه تایمی که حالش خوبه یه حالت کنایه طوری بهش یه تیکه بنداز 

مثلا بگو :  نمیدونم اخیرا مردم چقد کم تعهد شدن و بعد شروع کن به داستان چرت و پرت ساختن ، مثلا شوهر فلانی اولش یه همکار داشت و با خانمه گرم میگرفته و بعدش به خانمش خیانت میکنه و خانمه میفهمه و از این چیزا ( ولی خیلییی با متانت طوریکه انگار داری داستان تعریف میکنی واسش ولی باید اون حس کنایه زدن بهش القا بشه ، نمیدونم متوجه شدی منظورمو یا نه)

بعد اگه دیدی تکرار شد جدی برخورد کن ب نظرم 

چرا عکس چت رو نمیزاری

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین