2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محمد صدرا برادرمه و عشقم😍🤗

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

مهرشادم 🥰

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

عشق حساب نمیشن چون عشق خیلی قویه

و منم الان تو سن حساسم و بلوغ  چندین نفرر رو دوس دارم🤣🤣🤣🤣

رضا    حمیدرضا  😂🥰           امیرعلی که فراموشش کردم

همین ولی اگه بیشتر شد اطلاع  رسانی میکنم 😂

عشق اولم الان ۴ ساله عاشقشم به نظرتون بهش بگم ؟

آره بابا برو بهش بگو فوقش میگه نمیخوامت ولی وجدانت راحت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
عشق حساب نمیشن چون عشق خیلی قویه و منم الان تو سن حساسم و بلوغ  چندین نفرر رو دوس دارم🤣🤣🤣🤣 ...

میشه بپرسم چند سالته؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی