2789
عنوان

یلدا☺️☺️🍉🍉🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 59 پست
منم یه چیز بگم این وسط خب میوه تو خیابون هم هست🤔من مثلا میرم خرید میبینم موز گرونه نمیخرم بخدا دلم ...

شماید یکی توان خرید همون نارنگی هم نداشته باشه😕

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چقدررر خوبی توووو منم دقیق اینجورم با همه حرفات موافقم 

ممنونم نظر لطفته.فقط به خاطر خوبی نیست آخه حسرت و حسادت اول خوده ادمو داغون می‌کنه.تا آخر دنیا از داشته های دیگران ناراحت باشیم چی میشه؟ادم یا چیزیوبا تلاش بدست میاره یا اگه نتونست از دیدن شادی دیگران خوشحال میشه

فقط بحث این نیست من هم از دیدن شادی دیگران شاد میشم اما بعضیا واقعا حسرت میخورند چون اوضاع مالی و اق ...

جامعه پره از افراد متفاوت که هیچ کنترلی روشون نداریم، یکی دو نفر شاید عقایدت رو قبول کنن ولی بقیه چی؟ پس بهترین راه حل اینه که این فرهنگ جا بیوفته که مقایسه غلطه و هیچکس نباید حتی یک لحظه تو ذهنش خودش را با کسی مقایسه کنه

اخه استوری کردن خوراکی های شب یلدا چیه که هی هم میگن شادی دیگران رو نمیتونید ببینید 

من امسال دیابت گرفتم نمیتونم بخورم از نداری نیست از مریضیه 

ولی فکر کن یه نفر حسرت بکشه 

چه از نداری چه مریضی 

تازه ب دوران رسیده ها عکس میزارن وگرنه خریدی داری بخور دیگه چرا ب رخ دیگران میکشی باشه بابا فهمیدن چقدددد خوشبختی اصلا هم مشخص نیس بخاطر چشم و هم چشمی استوری میکنی و نه بخاطر دل خوش خودتون 

خطابم برا بعضیا ک میدونن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

جامعه پره از افراد متفاوت که هیچ کنترلی روشون نداریم، یکی دو نفر شاید عقایدت رو قبول کنن ولی بقیه چی ...

درسته اما یک فقط یک طرف رو نمیشه درنظر گرفت

مثلا کسی که پدر ومادر نداره خب طبیعیه که وقتی عکس خانوادگی یکی رو با خانواده ش رو میبینه حسرت بخوره و ناراحت بشه، یا یک کسی که بیماره مریضه همیشه حسرت داشتن بدن سالم رو داره

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

استوری کردن کیک و آجیل و انار و هندونه کار آدمای گشنه هست وگرنه اونی که پر و پیمون داره هیچوقت خوردن ...

دقیقا 👌

نمیخوام تعریف کنم ولی پارسال خونه مامانم همه چی داشتن 

تو شرایطی که تنقلات گرون بود، مامان من از قبل پسته و بادوم و فندوق داشت 😅 بعد جالبه فامیلامون عکس گذاشته بودن همه فقط ژله و کیک🤦‍♀️

ما استوری نذاشتیم اونا خفه مون کردن 🤣🤣🤣

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

منم میزارم چون خیلی زحمت کشیدم وخرید کردم گدا گشنه  ها هم میتونند برن کار کنند  من توی نت ...

اسکول گداگشنه چیه گدا گشنه توی اشغالی دوتا چیپس پفک استوری میکنی پز میدی کسی که داره نخورده نیست چیز خوردنی استوری نمیکنه گدا جان

جامعه پره از افراد متفاوت که هیچ کنترلی روشون نداریم، یکی دو نفر شاید عقایدت رو قبول کنن ولی بقیه چی ...

بله درسته اما بهتره فرهنگ جابیوفته که ماخوشی هامون رو به رخ دیگران نکشیم و تو چشم دیگران نکنیم وبه جاش با دیگران شریک بشیم چه بهتر از این ،اگر کسی وضع مالی خوبی داره میتونه شب یلدا به نیازمندا غذا بده و خیلی کار دیگه، این پسندیده تره یا استوری کردن غذاهای مجلل ولاکچری ؟

، مشکل ممکنه فقط پول نباشه خیلی چیزهای دیگه هست که هیچ جوره نمیشه درستش کرد وحسرتش تا آخر عمر باقی میمونه

قدیمی ها می‌خواستند گوشت یا میون بخرند  داخل نایلون سیاه میذاشتند تا مبادا کسی دلش بخواد اما نتونه تهیه کنه

الان با این شرایط اقتصادی و گرونی طرف از غذاهای لاکچری وماشین بوگاتی و.. عکس استوری میکنه

باید بپذیریم کار درستی نیست

بله درسته اما بهتره فرهنگ جابیوفته که ماخوشی هامون رو به رخ دیگران نکشیم و تو چشم دیگران نکنیم وبه ج ...

من با حرفات موافقم فقط میگم نمیتونیم همه رو قانع کنیم و رفتارشون رو کنترل کنیم، بالاخره باز یه عده پیدا میشن که برخلافش عمل کنن، پس بهتره رو خودمون کار کنه