2789
عنوان

یلدا☺️☺️🍉🍉🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 59 پست
منم میزارم چون خیلی زحمت کشیدم وخرید کردم گدا گشنه  ها هم میتونند برن کار کنند  من توی نت ...

شما ی کم رو طرز فکرت کار کن خیللللی نیاز داری 

اونی که نداره گدا گشنه نیست کار نکن هم نیست چرخ روزگار براش اونطور چرخیده مثل خودم که هر سال داشتم و به اندازه ی نیازم استفاده کردم ولی هیچ وقت به رخ دیگران نکشیدم ولی امسال ندارم بعلت بیماری همسرم گرانی

پس مواظب باش دلی رو نشکنی با یک کلمه یا جمله که دنیا بدجور دارمکافاته عزیزم خدا کنه.... 

منم میزارم چون خیلی زحمت کشیدم وخرید کردم گدا گشنه  ها هم میتونند برن کار کنند  من توی نت ...

خیلی وقیحی چون عقده داری این کارو میکنی وگرنه میگفتی حقیقته هزینه کردی برا خودت هزینه کن ن ک برا چشم و هم چشمی استوری کنی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونا هم یه مشت بی سواد حمال هستند 

متاسفم براتون همین 

که سوادو فقط توی کتابا میبینین 

الان برام ثابت شد که سواد توی کتابا و پول شعور نمیاره! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
من نمیزارم.اما مشکلی نمی بینم.این چیزا رو ما انسانها الکی باب کردیم وگرنه نمیشه گفت کبابی بوش بیرون ...

راستش منم نمیذارم... ولی وقتی بقیه میذارن از خوشحالیشون خوشحال میشم..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

[QUOTE=] اونا هم یه مشت بی سواد حمال هستند   [/QUOTE]

این طرز برخورد با کسانی که برای آوردن یک لقمه نان پاک و حلال صبح تا شب کار می‌کنند نیست😊وگرنه با دزدی ورانت ورشوه و پارتی یا ارث زیاد خیلی ها میتونن به مقامات بالا برسند 

برای مهندس ودکتر ممکلت هم به سختی شغل گیر میاد نکنه از نظر شما ان هاهم اگر کارگری کنند بیسواد وحمال اند؟

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

اون بقیه برن کار کنند بخرند من خیلی زحمت کشیدم و توی نت حتما میزارم به کسی ربطی نداره 😃

با بهاره رهنما نسبتی داری

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
من خودم جزو افرادیم که اصلا عکس و استوری شخصی نمی ذارم ... ولی برام همیشه سواله که چرا نمیتونیم خوشی ...

دقیقا برای منم عجیبه.البته فقط تو نی نی سایت  این چیزها زیاده.خانوادهی همسرم مخصوصا برادر همسرم خیلی وضع مالی خوبی دارند طوری که خونشون اصطبل و استخر و... داره من به فرزندم یاد دادم اون داره نتیجه تلاشش رو میبینه آدم باید برای بدست آوردن هر چیزی زحمت بکشه اگه نشد هم حسرت نخوره چون پسر عموی پسرم و خودش تقریبا همسنن اگه بخوایم حسرت بخوریم که داغون میشیم من اتفاقا از پیشرفتشون همیشه خوشحال میشم

راستش منم نمیذارم... ولی وقتی بقیه میذارن از خوشحالیشون خوشحال میشم..... 

منم تازه واسه خودم کلی ایده میگیرم از تزیین و غیره.اون آدم درست یا غلط با اون سبک زندگی خوشحاله.پس منم بجای نکته سنجی و ایراد سعی میکنم مثبتهاشو ببینم و یاد بگیرم

من خودم جزو افرادیم که اصلا عکس و استوری شخصی نمی ذارم ... ولی برام همیشه سواله که چرا نمیتونیم خوشی ...

فقط بحث این نیست من هم از دیدن شادی دیگران شاد میشم اما بعضیا واقعا حسرت میخورند چون اوضاع مالی و اقتصادی شون خوب نیست، خیلی خوبه انهارو هم در شادی مون شریک کنیم اما وقتی فقط عکس میذاریم نمک روی زخم هاشوم میپاشیم

حتی حرف زدن از پدر ومادر جلوی فردی که پدر ومادرش فوت کرده هم کار اشتباهی هست😔

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دقیقا برای منم عجیبه.البته فقط تو نی نی سایت  این چیزها زیاده.خانوادهی همسرم مخصوصا برادر همسرم ...

دقیقا، به نظرم باعث افتخاره آدم فامیلای موفق داشته باشه، و مقایسه هم که کلا غلطه بالاخره هر کی یه گذشته و آینده ی متفاوت، یه سری استعداد ها و حتی سطح انرژی های متفاوت داره