2789
عنوان

یلدا☺️☺️🍉🍉🍉

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 59 پست
دارید عکس میذارید که بقیه ببینن به طبع ما هم جز اون بقیه حساب میشیم  این بین ممکنه کسی نداشته ...

اون بقیه برن کار کنند بخرند من خیلی زحمت کشیدم و توی نت حتما میزارم به کسی ربطی نداره 😃

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون بقیه برن کار کنند بخرند من خیلی زحمت کشیدم و توی نت حتما میزارم به کسی ربطی نداره 😃

اون بقیه هر چقدرررررم کار کنن شاید نتونن حتی میوه بیارن سر سفره ی زن و بچه شون، به چشم خودم دیدم که میگم 

شما هم مختاری که هرکاری دوست داری بکنی 

ما گفتیم در نظر گرفتن این مورد هم خالی از لطف نیست 

در هر صورت موفق باشید 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
منم میزارم چون خیلی زحمت کشیدم وخرید کردم گدا گشنه  ها هم میتونند برن کار کنند  من توی نت ...

گدا گشنه ؟؟؟؟ شخصیتت در همین حده واقعا؟ 

امیدوارم گرفتار چرخ روزگار نشی که بفهمی گدا گشنه یعنی چی 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉
منم میزارم چون خیلی زحمت کشیدم وخرید کردم گدا گشنه  ها هم میتونند برن کار کنند  من توی نت ...

زحمت کشیدید خداخیرتون بده ان شاء الله یلدا بهتون خوش بگذره وشاد باشید♥️♥️

اما دلتون ووجدانتون به این راضی میشه که حتی یک نفر یک پدر که کار میکنه وکلی زحمت میکشه که نان حلال سر سفره ی خانواده ش بیاره اما حقوق آنچنانی نداره وماشاءالله قیمت میوه وآجیل نجومی هست پس شرایطشو نداره همانند شما جشن بگیره

آیا واقعا ارزششو داره حتی یک نفر دلش بشکنه و حسرت بخوره

خیلی خوبه شادی هامون رو با بقیه شریک بشیم نه اینکه فقط با عکس گذاشتن دل مردم رو آب کنیم😔😔😔

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

گدا گشنه ؟؟؟؟ شخصیتت در همین حده واقعا؟  امیدوارم گرفتار چرخ روزگار نشی که بفهمی گدا گشنه یعنی ...

👌😔

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دیدم که پیامتون رو ویرایش کردید 

نمیخواستم قضاوتتون کنم 

ولی لحن صحبت خودتون مانع شد! 

کدوم گدا گشنه! کارگر شهرداری که شب تا صبح توی سرما کار میکنه و زحمتت میکشه و حقوق کمی داره میشه گدا گشنه!!!! 

از نظر من گشنه بودن دو حالت داره 

یکی گشنه ی توجهه یکی از نظر مالی فقط فقیره ولی شرافت و شعورش از اونی که گشنه ی توجه خیلی بیشتره 

متاسفم براتون همین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ایشون👆 یه عدد گدا گشنه ی مدرن😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم یه چیز بگم این وسط

خب میوه تو خیابون هم هست🤔من مثلا میرم خرید میبینم موز گرونه نمیخرم بخدا دلم میمونه ولی نارنگی سیب میخرم 

یا لباس یا آجیل یا مثلا چیزای دیگه اونا چی؟🤔

من نمیزارم.اما مشکلی نمی بینم.این چیزا رو ما انسانها الکی باب کردیم وگرنه نمیشه گفت کبابی بوش بیرون نره چون یکی گشنشه بوش میخوره بهش.یا عکس خونه نزارید اما تو تلویزیون کلی خونه های قشنگو نشون میده و... زندگی با همین تفاوتهاش حقیقته.بجای پاک کردن صورت مسأله یاد بگیریم حسرت نخوریم تلاش کنیم و ایده بگیریم.زندگی ها بسیار متفاوته و این اصل دنیاست