eea مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 عنوان دعازبان بند | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست سلامممم خوبین دوستامامروز گوشیم افتاد زیر تخت زیرشو چند ماهی یبار تمیز میکنماتفاقی دیدم دعا هست زیر تشکترسیدم ب کسی نشون دادم گفت زبان بندهچطوری اثرش از بین میره؟ 1400/09/28 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 اصلأ معلوم نیست چی نوشته،دعای زبان بند اینقدر طولانی نیست.از کجا فهمیدی زبان بنده خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 اصلأ معلوم نیست چی نوشته،دعای زبان بند اینقدر طولانی نیست. از کجا فهمیدی زبان بنده کسی بهم گفتشما از کجا متوجه میشیفردا برات عکس واضح تر میفرستم
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 هیچکی نمیاد خونمون اخه شاید واسه قبل بوده،کهنه نبود؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 کسی بهم گفت شما از کجا متوجه میشی فردا برات عکس واضح تر میفرستم قبلاً دیدم یه اطلاعاتی دارم. خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 شاید واسه قبل بوده،کهنه نبود؟ ن تازه ۶ماهه اومدیم خونه جدید
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 ن تازه ۶ماهه اومدیم خونه جدید اسم خودت فقط توش هست ؟هیچ اسم دیگه ای نبود؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 اسم خودت فقط توش هست ؟هیچ اسم دیگه ای نبود؟ براتون عکسشو فردا میفرستم دقیق و واضح
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 براتون عکسشو فردا میفرستم دقیق و واضح باشه عزیزم خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
هدهد۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 789 من که چیزی نفهمیدم اصلأ معلوم نیست چی نوشته،خودت تونستی بخونیش؟ خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید
eea مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 330 من که چیزی نفهمیدم اصلأ معلوم نیست چی نوشته،خودت تونستی بخونیش؟ ن