2777
2789
عنوان

من دوباره

223 بازدید | 31 پست

زدم تو فاز افسردگی

زندگی برام معنا نداره

به نظرم بقیه ی ادما عجیبن که دارن تحملش میکنن بدون دلیل خاصی

به گذشته نگاه میکنم با خودم میگم چرا اینهمه سختی کشیدم که به چی برسم امیدم به چی بود؟

دنیا و ادماش به نظرم بی ارزش و تاریک و بی معنیه

واقعا چرا اینهمه پستی بلندیو تحمل میکنیم؟فقط واسه اینکه بیشتریا همین کارو میکنن؟فقط واسه اینکه بیشتریا ادامه میدن ماهم باید بدیم؟

نمیدونم وسواس فکریه یا افسردگی یا چی ولی چون چیزای زیادی دیدم و شنیدم به همه چی بدبین شدم

مشاورم که کمکی نمیکنه

شما بگین واسه چی زنده این؟ دلیل بدین بهم

نمیدونم شایدم تقصیر منه که تو نی نی سایت دنبال معجزه میگردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

همه الان همینجوری شدن حالا همه هم نه ولی 80 90 درصد داغونن عزیزم.

سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و به خودت انرژی مثبت بدی 

خودت دلیل زندگی کردن و امید خودت باشی امیدو تو بقیه نگرد. خداروشکر کن پادکست های امیرشریفی و دکتر انوشه گوش کن.

والا من که دورم انقد بدبختی ریخته یهو فازم عوض میشه همش به مردن فکر میکنم ولی تهش میبینم که اگه بمیریم مگه چی میشه؟! باز حداقل الان یه شانس زندگی داریم. دلیل زندگیمم خودمم و خانوادم و امید به آینده

حال دلت انشالله فوق العاده باشه

همه همینیم

تظاهر به خوشحالی

ولی

بیا وقت مرگمون بمیریم و زندگی و زندگی کنیم

کلا چقد زنده ایم مگ حالا هرچیم بشه

بعد مرگم تاریکیه اتفاق خاصی قرار نیست بیفته

زندگی یه کابوسه ولی تو میتونی برای خودت بهشتش کنی=)

اخرش یه من میمونم یه من=)💔
سلام  همه الان همینجوری شدن حالا همه هم نه ولی 80 90 درصد داغونن عزیزم. سعی کن به چیزای خ ...

سلام 

ممنونم عزیزم❤️

منم قبلا همینجوری بودم به امید اینده میگذروندم شاد بودم بیخیال ولی چندوقتیه مثل همونکه میگی شدم

یه روز به فکر مردنم یه روز میگم زندگی قشنگه اینهمه تجربه ی جدید هست که منتظرتن

ولی وقتی حتی تو همین سایت افراد زیااادیو دیدم که هی تحمل کردن به امید اینده ولی بازم اینده جوری نشد که میخواستن

شک کردم به ادامه دادنش

نمیدونم چی درسته چی غلط افکارم به هم ریخته 

به نطرم همه اینا از ناراضی بودن از خود ادمه سعی کن فک نکنی به چیزی فکر کردن ادم و دیواانه میکنه

دقیقا درست میگی چندسال پیشم که این فکرا میومد سراغم خودمو سرگرم میکردم

ولی میگم چراخب؟حتما یه دلیلی داره که این فکرا میان

یه چیزی هست که حل نشده باقی مونده این عذابم میده

اصلا چرا باید خودمونو سرگرم کنیم که به این چیزا فکر نکنیم؟چرا باید انقدر مصر باشیم واسه ادامه ی این زندگی و کشیدن زجرای بیشتر؟