2777
2789
عنوان

زانو درد

124 بازدید | 3 پست

يكم طولانيه ولي اگر بخونيد و راهنماييم كنيد ممنونتون ميشم 

من واليبال كار ميكردم به صورت حرفه اي هنوزم كار ميكنم ( البته الان سه ماهه كه باشگاه نرفتم چون درسام سنگينه و نميرسم ك برم ) 

من سه چهار بار بدون زانو بند رفتم باشگاه بعد به طور خيلي بدي شيرجه رفتم كه توپو بگيرم اونموقع دردي تو زانو حس نميكردم ولي يه هفته بعد ازينكه گذشت ديدم مثلا ميخوام بشينم بند كفشمو ببندم زانوم يهو قفل ميكنه يا وقتي واسه يه مدت يه جا وايميسم بعد كه ميخوام راه برم بعضي وقتا يهو زانوم ميگيره يا مثلا گاهي اوقات كه ميشينم ميخوام بلند شم يهو ميگيره ولي اينجوري نيست كه هميشگي باشه دردش 

بعد اهميتي ندادم و نرفتم بابتش دكتر 

الانم يه مدتي سندرم پايه بيقرار گرفتم پامو همش تكون ميدم ( من دوتا زانو هام قفل ميكرد ولي از وقتي كه همش پامو تكون ميدم بيشتر زانوي راستم ميگيره و زانوي چپم مثل قبلنا بعضي وقتاس ولي الان از وقتي پايه راستمو همش تكون ميدم زانوي راستم بيشتر قفل ميكنه يا الان به رونمم زده رون راستم گاهي وقتا ميگيره ) 

كسي بوده اينجوري باشه ؟ اگر اره شما حركت كششي چيزي انجام ميدين ؟چيكار كنم كه زانوهام بهتر شن ؟ 

امكان داره زانوم اسيب جدي ديده باشه بابت اون شيرجه ها ؟ چون واقعا بد شيرجه ميرفتم بدون زانو بند ولي اونموقع هيچي دردي نداشت يه هفته كه گذشت شروع شد زانوهام قفل كردن

خیلی اتفاقات تو ورزش میوفته من برادرم فوتبال بازی میکنه زانو آسیب دید گفتیم رگ به رگ شده و درست میشه اما همچنان درد می کرد تا اینکه رفت دکتر عزیزم شما باید دکتر بری این که شما دارید میگید احتمالاً مینسک زانوت  بررسی کن من برادر تادونهاش کش اومده خیلی درد داشت پیش دکتر قربان زاده رفت عزیزم آدرس انیستاشو میذارم اگر خواستید شما هم برین نزار دیر بشه کاری که برادر من کرد drghorbanzadeh.ir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.