biiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 125 عنوان شقاق سینه 308 بازدید | 33 پست سلام بچه ام بیست روزشه سه چهار روزه از درد سینه ام درست نمیتونم شیر بدم پماد هم گرفتم تاثیر نداشته کسی راه حلی بلده؟ممنون میشم بگید نیستی ولی من..........دارمت :》میان تمام نداشته هایم 🖤 1400/09/28 | 19:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 رفتی دکتر وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
شنبه_بازار عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 4288 من شنیدم بهترین راهش اینه که با شیر خودت ماساژ بدی و چرب نگه اش داری اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
شیرینی_رولتی عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 744 پماد چی میزنی؟؟منم همینجور بودم البته فجیع تر چون گریه میکردم خودمو میزدم تا بتونم ب بچه یکم شیر بدم کرم فکرررررکنم میکرودرم بود زدم دو سه روز خوب شد مامان دوتا شیطون بلا😍
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 یادمه خاله م شیر خودشو دوشید گذاشت رو حرارت کمی ولرم شد میزد ب سینه ش تا چند روز هم ب بچه ش شیر خشک داد تا سینه ش خوب بشه شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
ladydenris عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 3291 درمانش همون شیرخودته شیر بمال اون قسمت دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
نواز۲۱ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 2824 منم اونطوری بودم وقتی بچه شیر میدادم هلاک میشدم مال من از شیر زیاد بود با شیردوش دوشیدم درس شد
غمگین۱۳۷۹ عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 4733 حتما سینه هات قشنگ نمیگیره سفت شدن قشنگ نوک سینه هاتو بزار تو دهنش تا شیر بخوره سفتیش خوب میشه
bineshun عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2237 بچه چندمته عزیزم؟ درست بهش شیر میدی؟ ببین نباید فقط نوک سینتو بذاری دهنشتقریبا 2 سوم هاله هم باید تو دهنش باشه ک زخم نشه نوک سینت
biiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 125 رفتی دکتر اره تاثیر نداشت نیستی ولی من..........دارمت :》میان تمام نداشته هایم 🖤
biiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 125 پماد چی میزنی؟؟ منم همینجور بودم البته فجیع تر چون گریه میکردم خودمو میزدم تا بتونم ب بچه یکم شیر ب ... هیدرودرم زدم خوب نبود نیستی ولی من..........دارمت :》میان تمام نداشته هایم 🖤
biiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 125 یادمه خاله م شیر خودشو دوشید گذاشت رو حرارت کمی ولرم شد میزد ب سینه ش تا چند روز هم ب بچه ش ش ... اهه میترسم دیگه سینه ام رو نگیره نیستی ولی من..........دارمت :》میان تمام نداشته هایم 🖤
khormaloooo عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 واییی خیلی بده منم اینجوری شده بودمروزی دوبار رو گاز استریل عسل بمال بچسبون روش دو سه ساعت بمونهبرای من یه نزدیک یه هفته شد تا خوب شه راحت شدمولی از این به بعد مواظب باش کل هاله سینه رو بذار دهنش تا بدتر نشه
biiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 125 منم اونطوری بودم وقتی بچه شیر میدادم هلاک میشدم مال من از شیر زیاد بود با شیردوش دوشیدم درس شد مم شیرم زیاده ولی میگن به خاطر اینه بچه درست نمیگیره نیستی ولی من..........دارمت :》میان تمام نداشته هایم 🖤