2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکترت چی میگه ؟ به نظرم یه مقداری کمه اگه واسه احتیاط سرکلاژ بشی و استراحت مطلق کنی بعدش بد نب ...

منم تو آنومالی ۳۱ بود بهم گفت خوبه یه استراحت نسبی داشته باش حرفی از سرکلاژ نزد

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
سلام عزیزم. منم ان تی ۳۱ بودم. شما به سلامتی زایمان کردید؟

بله خداروشکر الان دخترم ۶ ماهشه. ولی زایمانم زودرس بود ۳۶ هفته زایمان کردم

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
سرویکستون کوتاه شد به مرور ؟ سرکلاژ نشدید ؟

نه سرویکسم کوتاه نشد با استراحت نسبی بالاتر هم رفت منتها من نشستی کیسه آب گرفتم آب دور بچه خشک شد . اصلا ربطی به سرویکس نداشت 

سرویکستون کوتاه شد به مرور ؟ سرکلاژ نشدید ؟

الان چند وقتته؟

الان چند وقتته؟

من الان ۱۵ هفتم کامل شله. تو ان تی ۳۱ بود. ۱۸ هفته باید برم انومالی. استرس دارم یکم. بعد زیاد هم نمیتونم راه برم. حس سنگینی و فشار دارم زیر دلم. واسه همین ترسیدم. نمیدونم طبیعیه یا نه. موقع استراحت اینجوری نیستم

من الان ۱۵ هفتم کامل شله. تو ان تی ۳۱ بود. ۱۸ هفته باید برم انومالی. استرس دارم یکم. بعد زیاد هم نمی ...

نه طبیعیه.  اصلا بالای ۳۰ خوبه . اگر استراحت نسبی داشته باشی تو ماهای ۶ بچه میره بالاتر.  نگران نباش . انشالله به سلامتی زایمان کنی