سلام خیلی دلگیرم باردارم اما شوهرم خیلی باهام بد رفتار میکنه اصلا انگار نه انگار که نیاز به توجه دارم قبلا او بوده این رفتار ها اما الان خیلی به چشمم میاد... چند روز پیش خونه مادرشوهرم بودیم موقع ناهار به مامانش گفت قابلمه سنگین بذار من بیارم اونم اومد و بشقاب ها دستش بود و سفره رفت از مامانش اونا رو گرفت مامانش رفت تو تراس ذوفرشی روبیاره پهن کنه شوهرم رو کرد به من که خب برو روفرشی روپهن کن با یه حالت (پاشو به وظیفت عمل کن) منم رفتم روفرشی رو پهن کردم سفره رو پهن کردم وسیله هارو گذاشتم و قابلمه رو هم خود آوردم اودم نشستم(بچه ها مادرشوهرم سر حاله خدای نکرده ازکار افتاده نیست از طرفی هم خواهر شوهرم نشسته بود رو مبل و طبق معمول با گوشیش بازی میکرد) رفتم تو دشویی و گریه کردم خیلی دلم شکست آخه شوهرم تو خونه اصلا این کارارو برا من نمیکنه... باهاش قهر کردم از اونروز باهام سر سنگینه قیافه میگیره میاد خونه سلام نمیکنه... از دیشب یکم بهتر شده اونم من یکی دو کلمه باهاش حرف زدم... دیشب میز آرایشمو جابجا کردم پا تختی هارو جابجا کردم اومد خونه اصلا به روی خودش نیاورد... خیلی دلم گرفته هی تو دلم نفرینش میکنم هی میگم ولش کن.... شما از این مشکلات دارین؟