2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

347 بازدید | 43 پست

من نه ماهه عروسی کردم شب یلدا قراره پدر شوهر مادر شوهرم بیان خونمون و خودشون از بیرون غذا بگیرن....بعد من دو تا برادر شوهر دارم و یه خواهر شوهر که تا حالا خواهر شوهرم و یکی برادر شوهرامو دعوت کردم حالا مادر شوهرم میگه اون شبی ک ما می‌خوایم بیایم مجتبی اینا رم بگو دگ خرجش با ما که دیگه از هول دعوتی اونام در بیای ولی من اصلا خوشم از این برادر شوهرم و زنش نمیاد اصلا به دلایلی نمی‌خوام شب یلدا اونا باشن خودمون راحت تریم دیشب ام دوباره شوهرم گفت بگیم بهشون گفتم نه در ضمن دوست ندارم مهمونی منو خرجش یکی دگ بده ....شما جای من بودید چکار می‌کردید آخه مادر شوهرم چند بار گفته تا حالا  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته آدم خوشش نمیاد دیگران براش تصمیم بگیرن. ولی  یه جاهایی بهتره کوتاه بیای. من کلا دوست دارم یلدا جمع باشیم دور هم. بعد هم وقتی تو جمع باشن کمتر به چشم میان.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
به احترام مادرشوهرت بگو بعدم هرچی باشه برادرِ شوهرته نمیتونی که تا ابد دعوت نکنی

دعوت میکنم بلاخره ولی نمی‌خوام شب یلدا اونا باشن باهاشون حال نمیکنم شب یلدا هم یبار در سال دوست دارم بهم خوش بگذره 

نمیتونی که تا آخر عمر دعوتشون نکنی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نه نگفته بابا بهشون به من پیشنهاد داد فقط 

باشه اگه مادرشوهرت گفته دیگه ختم کلامه باهات سرد میشه  دیگه اشکال نداره یه شبه بعدا که از ازدواجتون کم کم گذشت رابطه رو کمتر میکنی