2777
2789
عنوان

صحنه عجیب

271 بازدید | 8 پست

بار اولی که اومدم لبنان ، از این حجم کارگر خارجی تعجب کردم ، اینجا ششصد هزار تا کارگر هستن ، پرستار بچه من هم کرتای هست اسمش دویست دلار حقوق میدم بهش ماهی ، اونقدر اذیتشون می کنن ، کتکشون میزنن و پاسپورتشون رو می گیرن ، چطور دلشون میاد واقعا ؟؟؟ شما دلتون میاد کسی رو که محتاجتونه اذیت کنید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبل رفتار نامناسبی داشتید با پرستار فرزندتون ۹۹ درصد کاربرا هم توصیه کردن که عذرخواهی کنید از ...

من این تاپیک رو گذاشتم تا توضیح بدم جو اینجا رو ، اینجا اصلا معذرت خواهی نمی کنن

من این تاپیک رو گذاشتم تا توضیح بدم جو اینجا رو ، اینجا اصلا معذرت خواهی نمی کنن

اونجا اشتباه میکنن ، فرهنگ غلطیه ، عزیزم شما خوب باش ، به اخلاقیات و اصول اخلاقی همیشه پایبند باش ، هر کجای دنیا که باشی و تو هر فرهنگ و جامعه ای که داری زندگی میکنی ... 

تو خوب باش ... 

بد بودن و شبیه اونا بودن هنر نیست ...‌‌

هنر در خوب بودنه ، انسانیت ، اخلاق ، وجدان ♥️

ربطی به معذرت خواهی نکردن اونجا نداره

شما میگی چطور دلشون میاد کسی ک محتاجه رو اذیت کنید؟

پس خودتون چطور دلتون میاد؟شمام مثل اونایین ک

من که اذیتش نکردم ، فقط سرش داد زدم  

یه بار دیگه متن تاپیک قبلتون رو مطالعه کنید 

بابت یه موضوع کوچیک ، جلوی فرزند ایشون ، ایشونو هل دادید ، و چندین بار داد زدید سرشون در حالی که با یه تذکر حل میشد جریان ...‌‌‌‌‌

غرور و شخصیت ایشون به معنای واقعی کلمه له شد بابت رفتار شما ... 

میشد یه تذکر جدی داد و تموم ‌‌... 

بگذریم ، به وجدان خودتون رجوع کنید ... 

همین ... 

روز به خیر ...