2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقت کمه اخه احساس میکنم از پس حسابان بر نمیام

هرجا ک برات راحت تررو بخون بستگی داره چی برات راحت تره یا  بش علاقه بیشتری داری همونو ب قدری خوب بخون ک هر سوالی دادن بتونی جواب بدی اگه کل کتابو بخونی ولی نتونی ازش تست حل کنی فایده نداره و این ک الان ک میخوای شروع کنی از درسی شروع کن ک بش علاقه داری و اونو خوب خوب بخون تا انگیزه و اعتماد ب نفست زیاد شه موفق باشی

حذف نکن هیچ درسی رو .حسابان درس ساده اییه واقعا .فقط تمرین حل کن زیاااااااد .هنوز وقت هست ، کتابا فکر میکنم نصبت به زمان ما خیلی کم شده ، حتما میرسونی بخونی . موفق باشی عزیزم 

والا من زمان خودم سال ۹۷ اصلاااا نشد هندسه بزنم

فقط هندسه تحلیلی زدم

اما حسابانو تمامشو زدم

این جوری نکن

۹۷ ریاضیش سخت بود و هندسشو نشد هیچ کاری کنم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
والا من زمان خودم سال ۹۷ اصلاااا نشد هندسه بزنم فقط هندسه تحلیلی زدم اما حسابانو تمامشو زدم این ج ...

از چه کتابایی خوندی حسابانو 

اخه من رشتم ریاضی نبوده واسه همین حسابانو خیلی سخت میبینم هندسه رو ک دیدم نسبتا خوب بود الان چکار کنم؟؟

از چه کتابایی خوندی حسابانو  اخه من رشتم ریاضی نبوده واسه همین حسابانو خیلی سخت میبینم هندسه ر ...

واسه حسابان نشر الگو هم جامعو زدم هم خود کتاب تست حسابانو هم کتاب جامع بانک تستو

البته من نظام قدیم بودم نمی دونم الان چطوریه

ولی هندسه پایه سال ۹۷ رو من موندم توش سر کنکور😂

منظورم هندسه پایه(اقلیدسی) اس وگرنه هندسه تحلیلی همشو زدم تو کنکور

اگه منظورت هندسه تحلیلیه که برات راحت بوده آره اون راحته و میشه زد

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
چ کتابی خوبه برای حسابان اخه چجوری بخونمش😭😭

عزیزم من سال ۸۸ کنکور دادم و یبار سال ۹۲ ، هر دوبارش نظام قدیم بودم ، آبی قلمچی داشتم . کتابای الانو فکر میکنم گاج خوب باشه سطحش برای شما 

واسه حسابان نشر الگو هم جامعو زدم هم خود کتاب تست حسابانو هم کتاب جامع بانک تستو البته من نظام قدیم ...

اصن نمیدونم منظورت از هندسه تحلیلی و هندسه پایه چیه

پایه دهم یازدهمه ؟

تحلیلی دوازدهم؟

فقط ماتریسو خوندم با تالس از هندسه عالی بود😂

برا حسابان نمیدونم چکار کنم کمکم کن بگو چکار کنم تو ک تجربه داریییی

عزیزم من سال ۸۸ کنکور دادم و یبار سال ۹۲ ، هر دوبارش نظام قدیم بودم ، آبی قلمچی داشتم . کتابای الانو ...

اها اوکی ممنون من مشکلم اینه ک رشتم ریاضی نبوده الان میخوام کنکور ریاضی بدم حسابان برام مشکله نمیدونم چجوری بفهممش ممنون ک کمک کردی

اصن نمیدونم منظورت از هندسه تحلیلی و هندسه پایه چیه پایه دهم یازدهمه ؟ تحلیلی دوازدهم؟ فقط ماتریس ...

ببین الان نمی دونم اسمشون چی شده

ولی ما یه هندسه تحلیلی داشتیم که درباره خط و صفحه و ماتریس و دترمینان و هذلولی و بیضی و اینا بودش،فرمولم داشت کلی،احتمالا اون هندسه دوازدهم باشه،من براش نشر الگو رو خوندم که یه کتاب خاکستری بود و کل تستاشو تو کنکور زدم

اون خیلی راحته تو کنکور کلا

هندسه پایه هم منظورم اون هندسه اس که اثباتی بودش چیزمیزاش،مثل تالس،دایره که فرمولم نداشت همه چیشو اثبات می کردن که فک کنم بشه پایه دهم و یازدهم شما

این تو کنکور سوالاش یه مقدار سختن.من هم جزوه استادمو خوندم هم میکرو گاج بازم نتونستم بزنم‌.سوالاشم کلا وقتگیرن.

واسه حسابانم که گفتی سختته اول از منابع آسون شروع کن بیا به سمت منابع سخت،اول با پرسمان گاج شروع کن،فیلم استادا رو هم از تو نت ببین،بعد به ترتیب برو سراغ آبی قلم چی و نشر الگو

آبی قلمچی چون نمونه سوالای کنکوره خیلی خوبه،الگو هم چون تالیفیای قوی داره

ولی کلا رو حسابان و هندسه تحلیلی(همون دوازدهم) حتما حساب کن برای کنکورت چون قابل حل ترین سوالان