2777
2789
عنوان

چی بگم بهش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست

بسپار به خدا

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانش لج کرده ولی خیلی دوسم داشت  واسم جشن یلدا گرفت 😞💔

عزیزم این حرفا رو ول کن واقع بین باش ...جشن گرفت ک گرفت خودشم تو جشن خوش گذشت بهش و حال کرد .۲۰۶ ک نخریده ب آسمت کنه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
واقعا؟  انشالله برگرده  تصمیم گرفتم تو وات و تل و اینستا فعالیت نکنم و اف باشم تا نگران ...

از نظر من یه استوری عاشقانه بزار اول اسم یکی دیگه رو بزار ولی دروغ خودش پیام میده اگه استوری رو ببینه

بله ‌ مطمئنم  ولی بیچاره سر دوراهی مونده مامانش خیلی لج بازه 💔

گلم اگ واقعا میخاستت وقتی برادرت دیدتون بجایی که ازت بیخبر بمونه و بخاد در بره میموند...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
گلم اگ واقعا میخاستت وقتی برادرت دیدتون بجایی که ازت بیخبر بمونه و بخاد در بره میموند...

بیخبر نموند 

گفت با من کاری نداشته باشه داداشم 

بهم گفت داداشت چیزی گفت 

گفتم نه 

از دیروز جوابمو نمیده💔😞

بیخبر نموند  گفت با من کاری نداشته باشه داداشم  بهم گفت داداشت چیزی گفت  گفتم نه&n ...

انشالله که اگه به صلاحته برگرده و بهم برسین❤

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چجوریه؟ برام دعا کنید 🙏🏻💔

https://www.instagram.com/p/CJVpfhBBG_A/?

utm_medium=copy_link

اینو تو اینستا بخون دستورشه

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍