2821
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😔💔

146 بازدید | 12 پست

بابام انقدر به مردم اهمیت میده به من میداد الان اینجوری گریه نمی کردم. عموم ماهی ۱۰ میلیون میگیره شایدم بیشتر ما فقط۲/۵۰۰ میگیریم . عموم بابام برده تیمارستان بستری کرده انقدر عموم به مامانم زجر داده وقتی دادشم تو شکمم مامانم بوده بخاطر اینکه خودش از بابام بزرگ تر هست و دو باره از زن هاش طلاق گرفته و بچه ای نداشت حسودی میکنه میره خونه مامانم و مامانم که حامله بوده۹ ماهش بوده و قرار بوده هفته دیگه بره زایمان داشته غذا درست میکرده که عموم میاد تو خونه دست چپ مامانم گاز میگیره بدن مامانم هم سفید بوده جاش می مونه و کلی خون از مامانم میره و با مشت میزنه تو شکمم مامانم بابام هم رفته بوده سر کار همسایه مامانم نجات میده و زن هیکلی بوده عموم پرت میکنه اون ور همه جمع میشن مامانم بی هوش میشه دایی هام میان کل شهر بالا پایین میکنن تا ردی از عموم پیدا کنن شوهر خالم پلیس بود به شهر های نزدیک پیام میده که با این مشخصات اگر وارد شهر شدن دستگیر کنید تا خودمو برسون . خلاصه پیداش نمیکنند بعد عموم میره محله شون میگه من زن رحمان اسم بابام هست زدم هیچ کاری نتونستند بکنن دادشم امام حسین داد ۱۰ماهه و آب بهش نرسیده بود دنیا آمد اسمش حسین گذاشت مامانم .

حالا بعد از ۱۶ سال عموم با بابا رابطه خوبی پیدا میکنن و ما بدبخت شدیم خیلی اخلاقشون هم بابام هم عموم گنده عموم ازدواج میکنه و ۳تا بچه داره۱ دختر و دو تا  پسر 

بقیه شو پیام بعد مینویسم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه هاش انقدر بی تربیت هستند که نگم منی که ۱۴سالمه اصلا نمیدونم اینا فحش هستند چین 

بعد پسر کوچیکه ۵ سالشه سرما خورده بابام کوفتش بزنه میره خواهرم میاره پیش این پسر بازی کنن خواهر منم۱۸ ماهش بیشتر نبود پسره خواهرم بغل میکنه ما درس داشتیم اونا ۱ هفته خونمون بودند زن میخورد کار هم نمی کرد من دو سه تا امتحانم گند زدم دادشم سرش درد گرفته بود همش سر صدا و فحش های بد .

۱۰ماهه؟ اب نرسیده بود؟ گاز گرفت؟ وات؟

میشه مامانم خشک شده بود نمیدونم از این چیزا و دادشم تو شکمه مامانم بوده که عموم دست های مامانم گاز میگیره 

دهنش انگار دهن دیو

خیلی آمد خونمون منو مامانم خواستیم بریم بازار گفت ما رو ناموس حساس هستیم نزاشت بریم یه سیلی زد تو گو ...

وا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حالا هم خواهرم هم دادشم سرما خوردن 

من کلاس موسیقی میرم میگه کنسل کن .

ولی وقتی دختر عموم گفت من میخوام برم پارک سریع بردش

بخدا زن عموم دیگه فقط میخورد می خوابید 

بخدا نبرد منو کلاس موسیقی خودم پول کلاسم و میدم از پولی که طلا هام فروختم .

من امروز میگم بابام اینا رو دیگه نیار امتحان داریم انقدر فحشم داد هزار تا نفرین م کرد 

پسره گفت اسبابازی میخوام بابام رفت ۴۵۰ تومان داده اسبابازی من که میگم یه موز بگیر نمی گیره همه اسبابازی های خواهرم دادشم خریده یه زره پول نداده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز