2789
عنوان

چادری شدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 121 پست

سلام.
من نماز میخونم. چادر هم چادر ملی سرم میکنم.
چون نابینا هستم چادر معمولی برام سخته و نمیتونم جمعش کنم.
هم چادره هم جمع کردن نمیخواد.
من اونقدر حجاب رو دوست دارم حتی اگه واجب هم نبود باز رعایتش میکردم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش به حجاب ولی ارادم خیلی سسته چون تکلیفم معلوم نیست

سلام گلی 

ببین دلت چی میگه 

حفظ حریم 

با پوشش میسر میشه 

رهرو ان نیست گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن آیت که آهسته و پیوسته رود 

بگو بهههه بهههه 

😁😁

اگه میدونی میتونی پاش وایستی حجاب برتر رو انتخاب کن 

سخته اما اجرررررر داره ها 

وگرنه با مانتو اما با حجاب باش 

میدونی برا من چادرم خیلی عزیزه گاهی تاش میکنم مرتب اتو کشیده یعنی کیف میکنم چون سخته پوشیدنش دوسش دارم من عاشق کارای سختی  هستم ک بتونم خودم رو ب امامم نشون بدم و ثابت کنم تا به چشمش بیام 

وگرنه مانتو پوشیده راحت تره و مشکلی نیس

یه آبان ماهیم  عاشق پیشرفت 🥰
سلام. من نماز میخونم. چادر هم چادر ملی سرم میکنم. چون نابینا هستم چادر معمولی برام سخته و نمیتونم جم ...

منظورتون از نابینا چی هست 

کاملا نابینایین؟؟؟🤔

به نظر من اونطوری لباس بپوش که خودت توش راحت باشی . کاری به بقیه نداشته باش اینطوری اگه کسی هم مسخره ...

کارشون اشتباهه 

ای کاش اگه اهل رعایتن هم چیو رعایت میکردن 

تا وجهه قشر مذهبی خراب نشه اینطور 

منظورتون از نابینا چی هست 

یعنی کاملا نابینا هستم و حتی رنگ و نور و هیچی نمیبینم.
برای همین چادر معمولی واقعا سختمه و گیر میکنه نمیتونم جمعش کنم.
چادر ملی مثل مانتو هست راحته حتی دکمه هم داره آستین هم داره خیلی باهاش راحتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

یعنی کاملا نابینا هستم و حتی رنگ و نور و هیچی نمیبینم. برای همین چادر معمولی واقعا سختمه و گیر میکنه ...

چجور پیام میدی پس 

مارو چی فرض کردین 🤣🤣

چجور پیام میدی پس  مارو چی فرض کردین 🤣🤣

به تاپیکهام مراجعه بفرمایین.

ببین من خانوادم مقید و مذهبین حالا نه از اون سرسختا ولی خب رعایت میکنن خیلی چیزارو  مث حجاب و روزه و .. فقطم خانواده خودم اینطورن

پدری  تقریبا همه بی حجاب  و.. مادری هم ی سریا محجب ی سریا بی حجاب

منم از همون اول طبق پوشش مامانم و جو خانواده محجب شدم و اصلا برام سخت نبود بعد از ی مدت چادری هم شدم

تا اینکه بزرگتر شدم خیلی اعتماد بنفسم پایین اومده بود چون بیرون که میرفتم دورو برم و که نگا میکردم باور کن ی دونه محجب نمیدیدم

منم حس اضافه بودن بهم دست میداد حس زشت بودن در صورتی که اصلاا اینطور نبود

خلاصه تصمیم گرفتم چادررو کنار بذارم

چادر رو که کنار گذاشتم فهمیدم که نه کلا نسبت به حجاب زده شدم

و همونموقع بود که فهمیدم من حجابمو بخاطر خانواده حفظ نکردم صرفا بخاطر دستور خدا بوده

درسته که خانواده مقیدی داشتم ولی خب میتونستم در غیاب اونا ازاد باشم ولی نمیتونستم با خودم میگفتم خدا ناراحت میشه از دستم

ولی خیلی گریه میکردم سر اسن قضیه 

حتی رفت و امدم تو جامه رو میشه گفت به صفر رسوندم چون حس میکردم موهامو بپوشونم اون چهره ای که خدا بهم داده نمایان نمیشه و دیگران تصور میکنن که زشتم

خیلیییییییییی سخت بود برام 

خیلی تحقیق کردم خیلی کلیپا و ... دیدم

ولی تنها چیزی که باعث شد تغییر نکنم خدا بود چون دوست نداشتم دستورشو زیر پا بذارم

با خودم میگفتم شاید کمترین کاری که بتونم برای خدا بکنم رعایت همین حجابم باشه چون بالاخره دستورشو داده و نمیشه رد کرد

کارشون اشتباهه  ای کاش اگه اهل رعایتن هم چیو رعایت میکردن  تا وجهه قشر مذهبی خراب نشه ای ...

اهل رعایت که چه عرض کنم همون نمازو هم میخونن که به بقیه زخم زبونشو بزنن که من مومنم تو نیستی... متاسفانه از دین و ایمون فقط همونو شنیدن . غیبت کارکوچیکشونه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بهتر بود قبل از دادن این پیام یه سر به تاپیکای قبلشون میزدید 😶

عزیزم برای هرکسی این شبهه پیش میاد 

من نمیدونستم واقعا این جور امکاناتی براشون هست 

بعدم ایشون پیشنهاد دوستی دادن منم پذیرفتم 

یعنی فکر نمی‌کنم ناراحت شده باشن