2821
2789

من یک عمر درگیرم حتی زخم معده هم گرفتم هیچ دارویی هم فایده نکرد

فقط الان  چندوقته شبها یک قاشق شربت راسیپ (مال کودکان و بی ضرر) میخورم خداروشکر بهترم

امتحانش کن ضرر نداره

من  همه راهی رفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک عمر درگیرم حتی زخم معده هم گرفتم هیچ دارویی هم فایده نکرد فقط الان  چندوقته شبها یک قاشق ...

عزیزم یه سوال شما رفلاکس معده دارید یعنی اسید معده و تهوع و ترش کردن و اینا 

عزیزم من بااینکه رژیم غذایی دارم دارو میخورم ولی هنوز سه ساله دارم حتی سال اول چون گفتن میتونه از اعصاب باشه قرص اعصابم خوردم فایده نداشت 

مطمئن هستید این شربت خوبه چطور ی بخورم این شربت را چه طعمهایی داره

عزیزم یه سوال شما رفلاکس معده دارید یعنی اسید معده و تهوع و ترش کردن و اینا  عزیزم من بااینکه ...

بله من آندوسکوپی کردم و زخم معده حاد دارم ۶ ماه فقط آنتی بیوتیک خوردم روزی ۱۲تا قرص!!!

همهراهها رو رفتم حتی طب سنتی

خدادوشکر چندوقته این دارو یکم بهترم کرده

وگرنه من دایما تهوع و رفلاکس داشتم و به شدت وزن کم کردم

بله من آندوسکوپی کردم و زخم معده حاد دارم ۶ ماه فقط آنتی بیوتیک خوردم روزی ۱۲تا قرص!!! همهراهها رو ...

عزیزم یعنی تو اندو متوجه شدن میکروب معده دارید یا ازمایش چندندت درگیر بودید تا تازه متوجه شدند و خوب شدید 

چندبار اندو یا ازمایش دادید 

رژیم غذایی چیه 

من اندو و ازمایش دادم ولی کسی نگفت میکروب معده دارم 

عزیزم یعنی تو اندو متوجه شدن میکروب معده دارید یا ازمایش چندندت درگیر بودید تا تازه متوجه شدند و خوب ...

میکروب معده با آزمایش معلوم میشه بعد از آندو هم یه نمونه کوچک بهت میدن اگه قرمز باشه یعنی میکروب داری

اگه دهنتون بوی بد میده مطمئن باش داری

عزیزم چه داروهایی خوردی چند مدت خوردی چه رژیم غذایی داری

اسم داروها که یادم نیست خیلی بود

ولی بهم گفت ادویه تو غذاهات استفاده نکن 

روغن و سرخ کردنی خوب نیست

فست فود مخصوصا پنیر پیتزا و نان باگت کلا حذف غدقن هست سم معدس

اگه زخم معده داری اصلا نباید گرسنه بمونی نیمساعت یبار حتی یه لقمه نون بخور

بله من آندوسکوپی کردم و زخم معده حاد دارم ۶ ماه فقط آنتی بیوتیک خوردم روزی ۱۲تا قرص!!! همهراهها رو ...

دوست عزیزم میشه بهم راهنمایی کنی من چندین ساله تهوع و رفلاکس دارم باعث بی اشتهایی و حساسیت غذایی داشتنم شد چیکار کنم خوب بشم توروخدا به یکی از تاپیکام سر بزن ببین من حتی دکتر روانپزشک رفتم ولب داروها خوبم نکردن

دوست عزیزم میشه بهم راهنمایی کنی من چندین ساله تهوع و رفلاکس دارم باعث بی اشتهایی و حساسیت غذایی داش ...

فقط باید باهاش بسازی درمان قطعی نداره

متاسفانه ارثی هم میشه

غذاهای سالم بخور

جوشونده بارهنگ با عرق نعنا و عسل هم خوبه

منم سالیان سال درگیرشم

عزیزم یعنی شما همیشه حالتون بده  این شربت سیپرو خوب بود یا نبود

همیشه مخثوصا صبحا 

دهنم بوی عفونت میداد همیشه جرعت نداشتم باکسی حرف بزنم منزوی شده بودم ۴۵ کیلو شدم ضعیف لاغر

الان کمی بهترم ولی خوب نشدم

اصلا فست فود نخور

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز