2789

فعلا قانون نمیفهمه دوسالو هشت ماهشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه قانون سرشون میشه پدرمو دراوردن. پسرم ۶سالشه دخترم ۴ونیم. 

دیروز خواستم یکم به پسرم درس یاد بدم بش میگفتم یه کلمه بگو که اولش آ باشه . همه چی میگفت الا درستشو. حرصم گرفت الانم سردرد دارم میگم نکنه همینجوری بمونه 

فعلا قانون نمیفهمه دوسالو هشت ماهشه

چطوری از یه اشتباه برمیگردونیش؟ منظورم چطوری تذکر میدی بهش مخصوصا تو مهمونی؟ 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلی سخت میشه اونجوری 

خب چه میشه کرد من دخترم از ۳ سالگی حرف  گوش کن بود  الان پسرم یک سالشه اصلا نمیفهمه تازه باردار هم هستم دقیقا باید این ۳ سال که اون بزرگ بشه و این تو دلی هم بزرگ بشه صبرم رو ببرم بالا و بی خیال باشم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
مگه قانون سرشون میشه پدرمو دراوردن. پسرم ۶سالشه دخترم ۴ونیم.  دیروز خواستم یکم به پسرم درس یاد ...

🙃چه با نمک بود خدا حفظشون کنه  نترس یاد میگیره روش جدید به کار بگیر 

خیلی خوب اروم باهاش حرف بزنم سریع ب حرفم گوشمیده

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خب چه میشه کرد من دخترم از ۳ سالگی حرف  گوش کن بود  الان پسرم یک سالشه اصلا نمیفهمه تازه ب ...

خدا حفظشون کنه  . این صبر خیلی خوبه ولی تو اکثریت نیس متاسفانه 

خدا حفظشون کنه  . این صبر خیلی خوبه ولی تو اکثریت نیس متاسفانه

ممنون همچنین اما باید صبر داشته باشیم تا زندگیمون شیرین باشه اعصابمون رو خورد کنیم زندگی سخت میشه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ااصلا دعواش نمیکنی ؟ یا اخم؟ 

توجمع ن ولی خونه بابام چون خیلی اذیت میکنه دعواش میکنم ولی بخوام اروم حرف بزنم خیلی ب حرفم گوش میده 

بنظرم خود ما اگه قانونمند باشیم بچه خودش یاد میگیره .باور کن. اصلا نباید سربچه داد زد .کار اشتباهی کرد اگه نی نی بود که بش میگیم نه اینکارونکن . ولی با لبخند. چون بچه لجباز میشه ولج میکنه. مهربونی میخواد. 

همیشه برا اینکه بخوای به حرفات گوش بده باید کمکش کنی تو انجام کارها که تشویق بشه. 

من بچه هام اسباب بازیاشونو جمع نمیکردن الان روش جدید باد گرفتم بشون میگم من میگم اجی مجی لاترجی بابد ببینم خونه عین دست گل شده اگه بدونی چجوری جمع میکنن