2777
2789
عنوان

کیست تخمدان🤒

1009 بازدید | 28 پست

سلام دوستان  من چند وقت بود عادت ماهیانه نمی‌شدم رفتم سونوگرافی کردم و دکتر گفت یدونه کیست تخمدان راست داری آمپول پروژسترون زدم و عادت ماهیانه شدم از شب سوم قرص ال دی که دکترم تجویز کرده بود استفاده کردم اما الان متاسفانه یک هفته است قرصم تموم شده ولی باز عادت ماهیانه نشدم. چیکار کنم؟؟
خیلی ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوی واژینال بده، احتمالا پلی کیستیکی ولی ابتدای راهشی

تنها راهش تغییر سبک‌زندگی هست، ورزش زیاد، بخصوص پیاده روی، زیر شکمت رو با روغن زیتون یا سیاهدونه ماساژ بده، فست فود و نوشابه و غذای نگه دارنده و نودل و قهوه و قند و شکر رو کلا حذف کن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
سونوی واژینال بده، احتمالا پلی کیستیکی ولی ابتدای راهشی تنها راهش تغییر سبک‌زندگی هست، ورزش زیاد ...

همون دکترم سونوی واژینال کرد گفت کیست داری

مرسی عزیزم بابت راهنماییت:)

اون قرص زمان میخواد تا کامل تنظیم کنه صبر کن میشی

یکبارم مجرد بودم کیست گرفتم قرص خوردم بلافاصله ک قطع کردم پریود شدم و کیستاهم افتادن ولی اینبار نمیدونم چیشده

نگران نباش فردا میاد. کیستتم برطرف شده با آمپول و قرص. مصرف شیرینی جاتت کم کن

از کجا می‌دونی فردا میاد 

آخه لامصب هیچ نشونه ای ازش نیست😬

نه کمر دردی نه بی حوصله شدم هیچی علائم ندارم 

یکبارم مجرد بودم کیست گرفتم قرص خوردم بلافاصله ک قطع کردم پریود شدم و کیستاهم افتادن ولی اینبار نمید ...

الان با مجردیت فرق داره

مجردی مشکل رحم سه سوت برطرف میشه

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍