2777
2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 7 پست

سلام
من دوساله ازدواج کردم واوایل ازدواج بچه نمی خواستم اما وقتی شروع به اقدام کردم سه ماه بعد باردار شدم که قلبش تشکیل نشد وتوی هفته ششم سقط شد.یک ماه بعد از بارداریم اقدام کردم وتا الان شش ماهی ازش گذشته ولی باردار نشدم،همسرم مشکل نعوظ داره خودم تا بحال دکتر نرفتم اما به تازگی با همسرم مراجعه کردیم به دکتر ازمایش وسونو نوشته که منتظریم بریم  
میخواستم بدونم کسی بوده تجربه منو داشته باشه،به نظرتون طبیعیه یا مشکلی هست؟
ممنون میشم از تجربیات مفیدتون بگید که منم استفاده کنم

مگران نباش انشالا چیزی نیست

بخاطره الودگی هوا.....درصد بالایی از بارداریها قلب تشکیل نمیشه 

منم تجربشو داشتم

۶ماه بعد سقط باید جلوگیری میکردی

یه ماه بعد خیلی زود نیسا؟!دکتر بهت گفت ؟

الانم۶ماهه اقدامی نگران نباش

هنوز وقت‌داری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگران نباش انشالا چیزی نیست بخاطره الودگی هوا.....درصد بالایی از بارداریها قلب تشکیل نمیشه  م ...

دکنر گفت سه ماه بعد میتونی اقدام کنی اما جاهایی دیگه  خوندم ایراد نداره اقدام کردم

واقعا؟یعنی نگران نباشم؟

نه بابا .چون یک بار باردار شدی معلومه مشکلی ندارین .احتمال داره دکترت عیبی بهتون بچسبونه ولی اهمیت نده .به من گفت زخم دهانه رحم داری تنبلی تخمدان شدید عفونت اخرم گفت اصلا تخمک نداری یه مدت داری خوردم دیگه ولش کردم بی خیال بوه شدم کلا از اقدامم تا بارداری شش ماه شد تتزه دکترم فوق تخصص بود 

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
جدا،وای خدا خیرت بده امید وار شدم

نه بابا خیالت راحت .یک دکتر هم بود قبلا ازش شنیدم گفت بعد سقط میتونین اقدام کنین الکی میگن سه ماه بعد واینا امریکا تحصیل کرده بود عالی بود دکترش الانم مهاجرت کرده امریکا

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒