2777
2789
عنوان

تغییر کردم

458 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میخام این تاپیک بمونه به یادگار تا هروقت یادم اومد بخودم بیام 

من کلی اشتباهات داشتم ک از ۱۸ سالگیم تا الان ک ۲۷ هستم داره عذابم میده عذاب وجدان داشتم همیشه حسرت میخوردم حرف بقیه مهم بود برام کارای بقیه تا خودم  و اشک میریختم همیشه دلسوز بودم برای همه همه رو مثل خودم میدونستم دردو دل میکردم رازهامو میگفتم بدون اینکه بدونم بعدا میکوبن سرم و کلی حماقت های دیگ ولی از ۲۶ آذر ی اتفاقی افتادم و ی ناراحتی برام پیش اومد این تاریخ و تو ذهنم نگه داشتم ک هروقت بدبختیام اومد سراغم بیخیال شم الان دگ شدم ی ادم خودخواه ک فقط خودمو میبینم و پسرم و  دیگه ب حرف کسی اهمیت نمیدم باکسی زود صمیمی نمیشم دلسوزی نمیکنم حرفامو نمیگم میخام حد و مرازمو مشخص کنم و مهم ترینش گذشتمو خاک کنم .. 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

سلام 

همه ما این اشتباهاتو داشتیم و برامون تجربه شده تجربه ها آدمو قویتر میکنه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  همه ما این اشتباهاتو داشتیم و برامون تجربه شده تجربه ها آدمو قویتر میکنه

اره ولی اشتباهاتی ک من کردم محکومم کرد به عذابی ک ی عمر بامنه ولی میخام دگ ادم مغروری بشم که باهاش کنار بیاد و اولیتش خودش باشه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

کار بسیار خوبی میکنی، با خداوند فقط درد و دل کن

میکنم عزیزم ممنون

من با هر کی خواستم صمیمی بشم حالم گرفته شد نمونه اش چند روز پیش با یه شخص مجازی درد و دل کردم اونم به من امید داد گفت تا وقتی خوب بشی باهاتم من حتی گفتم از همه ضربه خوردم با هر کسی صمیمی نمیشم ترس دارم تازه اون خودش اومد جلو و آنقدر سفت و محکم گفت من خوبت میکنم امیدوارم شدم گفتم شاید این معجزه باشه اما دقیقا از همون شب غیب شد ازم فاصله گرفت واقعا دلم شکست ...

تو دنیای واقعیش هم به همین اندازه بدشانسم واسه همین با هیچ کس صمیمی نمیشم یعنی تصمیم گرفتم بعد این همه ضربه به کسی زیاد نزدیک نشم هر چند با همه خونگرمم اما وابسته نمیشم

🤍
من با هر کی خواستم صمیمی بشم حالم گرفته شد نمونه اش چند روز پیش با یه شخص مجازی درد و دل کردم اونم ب ...

کار اشتباهی کردی به کسی نباید اعتماد کرد منم مثل توام صمیمی و خونگرم بودم بدترین دشمنم با ی لبخند گولم میزد ولی دگ خسته شدم ازخودم میخام مغرور بشم توهم تغییر بده خودتو 

از اون شب من یه چیزو فهمیدم فقط باید از خدا کمک بخوام

دقیقا فقط خدا بعد خودت . منم فهمیدم  تو دنیا اولیتم خدا باشه بعد بچم 

خدا . خودم . بچم . پدرمادرم 

همیننننن 

کار اشتباهی کردی به کسی نباید اعتماد کرد منم مثل توام صمیمی و خونگرم بودم بدترین دشمنم با ی لبخند گو ...

من همش فکر میکنم چرا من این جوری ام من هیچوقت سعی نکردم کسی رو آزار بدم قصد ضربه زدن به کسی رو نداشتم هیچوقت اما خیلی ضربه خوردم همیشه میگم چرا من از آدمای دوروبرم شانس نیوردم

🤍

میخام بخودم قول بدم هرکی تو روم خندید زود فک نکنم دوستمه 

میخام باهرکی خونگرم نباشم مغرور بشم 

میخام خودمو دوست داشته باشم و خودمو ببخشم واس اشتباهاتی ک کردم 

میخام حرف و کارای بقیه برام مهم نباشه 

میخام ببینم اول خودم چی میخام

میخام دیگه اشکم دم مشکم نباشه 

میخام پیش کسی خودمو ضعیف نشون ندم و گریه نکنم 

میخام باهرکی بحث نکنم 

و ......

من همش فکر میکنم چرا من این جوری ام من هیچوقت سعی نکردم کسی رو آزار بدم قصد ضربه زدن به کسی رو نداشت ...

دقیقا منم ولی بیا بخودمون بیاییم توهم تو ذهنت ی تاریخ بزار ک ازاونروز تغییر کردی دیگ مغرور باش 

دقیقا منم ولی بیا بخودمون بیاییم توهم تو ذهنت ی تاریخ بزار ک ازاونروز تغییر کردی دیگ مغرور باش 

نه دوست ندارم مغرور باشم چون یه روزی ضربه میخورم این از چاله به چاه افتادنه باید رو عزت نفسم کار کنم که دستم پیش کسی به غیر خدا دراز نشه محتاج هیچ کسی به غیر خدا نباشم درد و مشکلم بین خودم و خدام باشه مستقل باشم تکیه ام به خدا باشه

🤍
نه دوست ندارم مغرور باشم چون یه روزی ضربه میخورم این از چاله به چاه افتادنه باید رو عزت نفسم کار کنم ...

خب چیکار میخای کنی منم میخام مستقل شم ولی فعلا نمیدونم چیکار