2777
2789
عنوان

جذب کردن شوهر

352 بازدید | 27 پست

سلام خانوما ممنون میشم از تجربه هاتون برام بگید 

چجوری شوهرو جذبش کنیم کمتر بیرون بره؟بیشتر دلش گرم بشه به خونه 

من واقعا خسته شدم از اون اول شوهر من آدمی بود دوست و رفیق زیاد داشت خیلی بیرون می‌رفت تو دوستی و نامزدی هم می‌گفت ک باید قبول کنی،منم مشکلی نداشتم تا اینکه زیر یه سقف واقعا برام سخت شده خیلی هم به پدر مادرش گفتم اونا هم پشت منن باهاش کلی دعوا میکنن..

اما مهم نیست براش،الانم ک بازی مافیا اومده بدتر شده گاهی وقتا تا ۲نصف شب تنها می‌زاره منو 

دیشب دعوای بدی داشتیم ک پدرماذرش اومدن خونمون،خستم کرررده با رفتاراش عصبی شدم

فقط خدا ⁦❤️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازی چیه 

باید با دس پس بزنی با پا پیش بکشی ی جور سیاست دیگه

باید کاری کنی وقتی پیشته اروم باشه ولی ن این ک همیشه قربون صدقش بری

و مهم تر از همه باید عزت نفس و اعتماد ب نفس داشنه باشی چون این دوتا رو وقتی داشته باشی ی انرژی خاصی ب مردا میده و مردا این انرژیو خیلی دوس دارن

۱۴۰۰/۹/۲۵
شوهرمنم خیلی رفیق بازه ولی کارش طوریه که وقتی برارفیق بازی نداره تامیرسه یکی دوساعت پیش منه میخوابه ...

چقدر سخته کارش

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

خیلی سخته 

سعی کن خونه رو براش جذاب کنی هر چند موفقیتت کمه احتمالش...براش محدودیت بزار ..مثلا بگو هفته ای دو بار تا ساعت ده شب تازه اکه من بهت احتیاجی تو خونه نداشته باشم و بعضی وقتها خونه شما باشه دوزهمی تا کم کم بزارع کنار

شوهرر من. ماهی ی بار میره بیرون احازه میکیره همین کاراش خیلی دوست داشتنی ش کرده 

بازی چیه  باید با دس پس بزنی با پا پیش بکشی ی جور سیاست دیگه باید کاری کنی وقتی پیشته اروم با ...

درسته 

منم الان یه مدته میاد خونه بحث میکنم سر دیر کردن سیگار کشیدن سر این جور چیزا 

اونم میگه بخاطر همین میرم بیرون دیگه بمونم خونه غرغرای تورو بشنومم،⁦🤦‍♀️⁩⁦🤦‍♀️⁩⁦🤦‍♀️⁩😢😢موندم بخدا 

فقط خدا ⁦❤️⁩
چقدر سخته کارش

خیلی ولی خیلی انرژیش زیاده تاجایی که بشه پیش من بیدارمیمونه چون میدونه من صبح تاشب جایی نمیرم یه وقتایی که تعطیلع اگه بخوادبره پیش دوستاش مخالفت نمیکنم یا اکثردوستاش که متاهلن اگه بخوادبره پیششون منم میبره

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍