2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

378 بازدید | 26 پست

شوهرم ده میلیون داده به مادرش برای دندون هاش ...میگم منم دندونم خرابه ب منم بده میگه تو ی خرابی بیشتر نداری صبر کن عیدی سنوات بدن بعد میدم تو ..الان ۴۰ میلیون تو کارتشه میگه مادرم ...منم خرید نکردم گفتم قناعت کنم الان حرص میخورم 🥴مادر شوهرم ۲۰ میلیون داره میگه می‌خوام طلا بخرم برای خودم پسرم خرج دندون هام کنه ...ما خیلی گرفتاری داریم ...با شوهرم حرفم شد جاشو انداختم ی اتاق دیگه ...گفتم بابا حداقل نصف خرجش رو بده میگه ن همش میدم تو بعدا اونم میگه پولم میدم طلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت گوشی من زنگ نمی‌زد امروز زنگ زده بود دیده بود شوهرم سرکاره بعدش زنگ من زد ی جوری تعریف دندون هاش میکرد ک خیلی دستکار دکتر عالی بوده مثلا حرص منو در بیاره ب شوهرم میگم میگه ن زنگ زد حالت بپرسه اینجورم نیست

حق داری ناراحت باشی.ولی خب اینکه چطوری ابرازش کنی که به خواسته ت برسی هم مهمه...اگر میبینی هرچی بگی بدتر میکنه دیگه قناعت بیخودی نکن...منم تا حدودی مشکل تورو داشتم یعنی خیلی جمع میکردم بعد میدیدیم هی مهمونی های آنچنانی و کادو به خانوادش...منم دیگه رعایت نکردم و از این نظر مشکلمو حل کردم بدون یک بار دعوا که بخواد بعدا بم بگه حسودی و اینها..البته الان مشکلات دیگه ای باهاش دارم ولی این مشکلم که شبیه شما بود حل شد این شکلی

اسی دیگه چه کنیم مااااادرشون نمیشه کاریش کرد مادرررر عزیززز مخصوصا برای پسرها

مادر خودخواه لی فکر فرق داره گلم به همه بچه هاش زمین داد خونه درست کنن ب ما نداد گفت خونه خودم برای شما بعد از مرگم ...همشون الان خونه ساختن ما هم اجاره نشین

هیچ وقت گوشی من زنگ نمی‌زد امروز زنگ زده بود دیده بود شوهرم سرکاره بعدش زنگ من زد ی جوری تعریف دندون ...

اگه واسه جیب بعضی از مردای ولخرج برنامه ریزی نکنی و پولشونو حالا یا خرج یا پس اندازی که نتونن بش دست بزنن نکنی(مث خرید جنس قسط وام و این چیزا) پولشونو بیخودی هدر میدن و قناعتات به باد میره از ما گفتن😁اگر نمیخوای ولخرجی کنی یه جنسی واسه خودتون بخر مجبور شه قسطشو بده

اگه واسه جیب بعضی از مردای ولخرج برنامه ریزی نکنی و پولشونو حالا یا خرج یا پس اندازی که نتونن بش دست ...

پول نمی‌ده ....همین امروز پول دندون های اونو داد هنوز کلی پول داره میگم مژه هام می‌خوام درست کنم میگه ندارم صبر کن بعدا 😑😑