2777
2789
عنوان

عنتر 😒😒😒

158 بازدید | 8 پست

تو یه پیجی یه رژگونه دیدم ۴۵ تومن هفته پیش پولشو دادم. حالا بعد یه هفته اومده پست کرده کد رهگیری گذاشته . رهگیری میکنم میگه حذف شده از سامانه 😳😳😳 بعد مال بقیه پست شده حالا معلوم نیست چی شده . نه اینکه چیز مهمی باشه ولی من تاحالا کلی اینترنتی خرید کردم از همین پیج ۳بار . ای کاش اون پولو بسته میخریدم حالا احتمالا مجبورم ببخشم و بگم اشکال نداره که نیومده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید پیگیری کنید پست بسته رو میدن بهتون اگرم بسته گم شده باشه جبران خسارت داره پولشو میدن

من واقعا نمیتونم پاشم برم پست واسه رژگونه ولی مطمئنم هزچی بوده زیر سر این فروشنده بوده

برو سر کوچه بخر ببا

آره درست میگی واقعا اینترنتی کار اشتباهییه . ولی واسه پولم حرص میخورم واسه خودش خوردش یه کمم منو مسخره کرد که جرا این یه دونه رژگونه سفارش داده واسه شخصیتم متاسفم

من واقعا نمیتونم پاشم برم پست واسه رژگونه ولی مطمئنم هزچی بوده زیر سر این فروشنده بوده

خب بستتون هست چه طلا باشه چه رژ گونه خیلی وقتا چون بسته کوچیکه توی دپو هاشون هست ولی گم میشه چون حجم بالاست خودت باید بری ببینی

حتی لازمم نیس بری

زنگ بزن ببین اصن کدوم شعبه اس شهر شماست مرجوع شده یا چی

اگه کد براتون فرستاده فکر نمیکنم مقصر فروشنده باشه

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393