2789
عنوان

ای خدای من

99 بازدید | 12 پست

واسم خاستگار پیدا میکنن انگار من دنبال شوهرم خودم اونایی که معرفی میکنن رو رد میکنم ...

این کارا خیلی برم میاد چون بخاطر اینکه واسطه آشنا بوده میان خونه و اصلا مناسب من نیستن....

دلم میخواد ب اونی که دوسش دارم پیام بدم خودم آستین بالا بزنم بخدا همش ازین چیزا که میشنوم روانی میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزدلم وقتی با کسی ک نمیخوای هستی همممششش چشت دنبال عشقته

اخه یکسال و نیمه منتظرم بیاد ولی فک کنم نطرش عوض شده ک نمیاد دوست داداشمه هس دلم نمیاد آبروریزی شه بهش پیام میدادم

میگن وقت شوهرته

خب لااقل بگو کیسای خوب راه بدید یه زره تحقیق کنید پرسو جو کنید بعد راه بدید تو خونه ..پسری ک دوسش داری فامیله اگه فامیله نگو ولی اگه غریبس بگو بهش یعنی حتما بگو 

اخه یکسال و نیمه منتظرم بیاد ولی فک کنم نطرش عوض شده ک نمیاد دوست داداشمه هس دلم نمیاد آبروریزی شه ب ...

ببین ی چی ک خودم تجربه کردم بهت میگم ی زمانی عاشق معشوق بودیم ی زمانیییییی کل شهر مارو با دس نشونمون میدادن ی زمانی ی شهر از عشقمون میگفت ... قسمت نشد جدا شدیم فقط ی بار فقط ی بار با یکی از خواستگارام رفتیم جهت آشنایی بعد عشقم اصلا نتونستم کنارش راه برم باور اصلااااااااااا تحملش انقد سخت بود بغض گرومو جر داد ...

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
خب لااقل بگو کیسای خوب راه بدید یه زره تحقیق کنید پرسو جو کنید بعد راه بدید تو خونه ..پسری ک دوسش دا ...

فامیل دورهه و دوست داداشمه نمیخام آبروریزی شه البته پسره بسیار باشخصیت میترسم بره خارج الکی بهش میگم  عمم پارسال ب بابام گف دخترت رو میخاد ولی یکسال میگدره

فامیل دورهه و دوست داداشمه نمیخام آبروریزی شه البته پسره بسیار باشخصیت میترسم بره خارج الکی بهش میگم ...

خودت میدونی ولی اگه پسره باشخصیته و همه جا عشقتو جار نمیزنه برو بگو که یه عمر پشیمون نباشی