2777
2789

عزیزان هر کی حس ششم داره میشه کمکم کنه و تمرکز کنه ببینه کی پسر من حرف میزنه؟در تاپیک قبلیم هم صحبت کرده ام راجبش نگرانشم این اواخر 😢بیش از حد نگرانم اگه دکتر لازمه ببرم ؟هر چی حس کردین بگین خواهشن 

خدایا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر دوسالو چهارماهه منم حرف نمیزنه  دکتر بردم تمام ازمایشاتشم سالمه هفت هشت ماهگی ماما بابا میگ ...

الهی عزیزم.اینم فقط بیا میگه همین.هر چی صداش میزنک بی توجه ولی سر تو شلوغی های خودشه

خدایا 

4ماه دیگه حرف میزنه خودت درتعجب میمونی

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
4ماه دیگه حرف میزنه خودت درتعجب میمونی

شب و روزم شده استرس این پسر را از امام رضا خواسته بودم.یعنی تمام کارها را میفهمه پیشرفت میکنه .؟مثل بچه های عادی  است ؟خواهشن اگه مشکلی داره بگو نگرانشم شب و روز ندارم.راه میره.شلوغی میکنه.کر هم نیست 

خدایا 
شب و روزم شده استرس این پسر را از امام رضا خواسته بودم.یعنی تمام کارها را میفهمه پیشرفت میکنه .؟مثل ...

مطمعن باش 4ماه دیگه شایدم زودترخودت بهم خبرمیدی بچم حرف میزنه💗

هیییییچ مشکلی نداره

براش 10تا کوثرمیخونم همین الان

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜

@گلرخدو  

سلام گلرخدو جان میشه راحب پسرم حس کنی اینو حس تو گفت من باردار شدم و همیشه بقران واس پدرت صلوات میفرستادم نمیدونم چرا این بچه درکی نداره آیا مریضه ؟۲ سال و ۳ ماهشه تو را خدا راهنمایی کن منو.بعضیا میگن ترسیده اما من هر چی که تو بگی بهش ایمان دارم نمیدونم چرا تو را خدا کمکم کن مادرم دل تو دلم نیست خواهش میکنم

خدایا 
2790
2778
2791
2779
2792