2777
2789
عنوان

بیاین لطفا عکس😘

264 بازدید | 22 پست

خانوما خیلی دوس دارم لبمو ژل یا تاتو رژلب بزنم ولی همسرم مخالفه الانم تو اقدام بارداریم همش میگم اینماه اگ نگرفت برم بزنم بنظرتون لازم هست یانه؟راستی این عکسوالان گرفتم  خداییش رژلب هیچی نزدم فقط خط لب ملایمی دارم اونم چون الان از بیرون اومدم دیگ رو لبم بودخواهشا نظرتونو بگین لازمه یا نه؟

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گلم لازم نیست لبات به اندازه اس و خوش فرم لطفا الکی صورتتو دست کاری نکن زن هرچی نچرال تر شیک تر😍👌 به خدا ما خانما جا این کارا رو اعتماد به نفسمون کار می کردیم خیلی موفق تر بودیم💔🙁

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
نه گلم لازم نیست لبات به اندازه اس و خوش فرم لطفا الکی صورتتو دست کاری نکن زن هرچی نچرال تر شیک تر😍 ...

همسرمم میگه تو ی ذره دماغ داری لبات اینجوری بهش میاد میگم بدم میاد زنا میرن لباشونو مث لب شتر میکنن ولی نمیدونم چ کرمیه افتاده ب جونم😣

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
[QUOTE=219410464]ژل[/QUOTE من بینیم عملی نیس و خداییش کوچیکه همسرم میگه ژل بزنی دیگ با هم همخونی ندا ...

نمیدونم نظرمو گفتم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
همسرمم میگه تو ی ذره دماغ داری لبات اینجوری بهش میاد میگم بدم میاد زنا میرن لباشونو مث لب شتر میکنن ...

گلم مگه بقیه برن خودشون پرت کنن توی آب ما هم باید پرت کنیم لب شتری اصلا قشنگ نیست هرچی به اندازه اش خوبه 

متاسفانه دنیای مد و زیبایی داره ذهنمونو نشونه میگیره و تعریف زیبایی رو عمل کردن  و پروتز و از این حرفا تلقی کرده  و اعتماد به نفسمون رو نشونه گرفت افرادی که اعتماد به نفس کمی دارن به خصوص خیلی تحت ثاتیر قرار میگیرن به واقعیتی که هست آدم ملکه ی اسپانیا هم که باشه هم چیز هم داشته باشه ولی اعتماد به نفس نداشته باشه هیچوقت از خودش راضی نیست 

و اینکه دنیای مد اینجور جلوه داده تا به نفع خودشون بشه در صورتی که تعریف زیبایی اینجور نیست مردم همیشه طرف چهره های نچرالن هرچی چهره ی زن نچرال تر قشنگ تر☺ 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻