2777
2789
اگه شما هم بدون دلیل باردار نمیشدید هزار تا فکر میکردی

اگ شوهرت سالمه و خودتم عکس رنگی هم دادی

پس عزیزم مشکل شما استرس و خوردن خوراکی های مضر و...

ورزش کن

خوابتو تنظیم کن

گرمیجاتم بخور

روغنتو حذف کن و از روغن زیتون و محلی و..استفاده کن

خلاصه چیزهایی ک میدونی ضرر داره ازش دوری کن هم خودت هم شوهرت 

خودتو مشغول کن و تو فکر نباش

مغزیجاتم بخور 

ان شاءالله ک باردارم میشی گلم 😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نزدیک ۴۰ سالمه 

ذخیره ت چنده گلم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسم منم تهمینه س 🥰 امیدت به خدا باشه و درمان رو ادامه بده عزیز  این چیزا الکیه نرو

مشکلت چیه شما گلم؟

مشکلت چیه شما گلم؟

وا چه مشکلی 🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

۱ونیم 

عزیزم 

برو اینستا bardari_flora از استوری و لایوهاش و...میتونی یک زندگی خوب و سالمی داشته باشی ک آخرش ختم میشه ب یک نی نی

من اینجا ب اونایی ک تو حسرت بچه هستن این پیج رو معرفی میکنم ولی فک کنم تو دلشون میگن من الکی دارم این پیجو معرفی میکنم برای سود و ...خودم😓

بخدا ک منم هم درد شمام و خیلی ناراحت میشم کسانی ک بچه دارنمیشن رو می بینم اگ امضامو ببینی میفهمی منم  داغونم ولی حیف من مشکلم با اینچیزا حل نمیشه ولی کمک میکنه

ان شاءالله ک نتیجه بگیرین❤

وا چه مشکلی 🤣

شما بچه دار شدین پس😍چ خوب(امضاتون)

برای ماهم دعا کنین عزیزم❤

فکردم مشکلی دارین ک بچه دار نمیشین

شما دلیل ناباروریتون چیه؟

شوهرم آزو اسپرمیه

شما بچه دار شدین پس😍چ خوب(امضاتون) برای ماهم دعا کنین عزیزم❤ فکردم مشکلی دارین ک بچه دار نمیشین

به امید خدا شمام به زودی زود مامان میشی عزیزم 🥰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1