2777
2789
عنوان

راه حل میخوام برای اینکه لاغرشم

61 بازدید | 10 پست

بچها من ۱۹ سالمه ۱۶۵ قدمه ۸۵کیلو هم هستم بچهاا استخوانمم درشته شکم ندارم بگم شکمم آویزونه نه فقط مشکلم پهلومه خیلیییی بد شدهه هر کی میبینه فک میکنه پس زن سن بزرگم اونقدر ک پهلو دارم از پشت خورشم باشگاه هم تو منطقمون نداریم متاسفانه خیلی مشکلاتم دارم درسته سنم کمه ولی کسی از زندگیم خبر نداره نمیتونم جلو اشتهامو بگیرم دوماهه تنقلاتو گزاشتم زمین ولی وزن کم نمیکنم ۸ قاشقم برنجمه چیکار کنم واقعا عروسیم دعوتم چون هیچ لباسی به تنم نمیاد نمیتونم برم قرصی چیزی هست من مصرف کنم از حرفو حدیثام خسته شدم  😭😪 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم مواد غذایی و کالری هر کدام نوشته شده  مثلا یک لیوان سوپ چقدر کالری دارد  نوع سوپ را ...

اع چقد خوب چقدر عالی بنظرتون فایده به من خودم خیلی افسوس میخورم هنوز سنی ندارم اخه لباسامم فقط یبار پوشیدم همین نوعه نوعه ینی