2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

81 بازدید | 7 پست

همسرم۵۰ملیون پول پس انداز داره باهاش تو چی میتونیم سرمایه گذاری کنیم که ارزش پولش حفظ بشه هم اینکه یه کم بتونیم بریم جلو ماهم پیشرفت کنیم هرچی این پول تو دستمونه روز به روز ارزشش میاد پایین اگه راهی رفتین که باعث پیشرفتتون شده منم راهنمایی کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام سرمایه گذاری کنم ولی نمیدونم تو چی؟

اگر نیاز به دریافت ماهانه دارید در طرح لوتوس بانک پارسیان سپرده کنید که تا ۲۰ درصد سود میده یا کد سجام بگیرید پولتون رو در کارگزاری بزارید تا ۲۲ درصد سود میده و اگر نیاز به دریافت ماهانه ندارید و جای امن برای نگهداری دارید سکه بگیرید 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
اگر نیاز به دریافت ماهانه دارید در طرح لوتوس بانک پارسیان سپرده کنید که تا ۲۰ درصد سود میده یا کد سج ...

همه کارگزاری ها ۲۲درصد میدن یا متفاوته من کدوم کارگزاری رو انتخاب کنم که بهتره؟

[QUOTE=219448775]همه کارگزاری ها ۲۲درصد میدن یا متفاوته من کدوم کارگزاری رو انتخاب کنم که بهتره؟[/QUOTE

اگر پول رو وارد کارگزاری کنید و قصد داشته باشید با اون پول سهام هم خرید  و فروش کنید به پولتون 20درصد میانگین سود تعلق میگیره ولی همه کارگزاریها یک صندوق درآمد ثابت هم دارند که دیگه نمیتونید سهام خرید و فروش کنید ولی به پولتون 22درصد سود تعلق میگیره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم