2777
2789
عنوان

کم کردن وزن

71 بازدید | 11 پست

سلام دخترا کسی هست که با وجود کم کاری تیرویید وزن زیادی با ورزش و رژیم کم کرده باشه؟

چه ورزشی؟

اخه میگن کم کاری تیرویید متابولیسم بدن رو پایین میاره

منم تیروئید کم کارم ده کیلو اضافه دارم نمیتونم رژیم بگیرم همش ضعف و سردرد میشم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص واسش مصرف میکنی؟که نرمال بشه تیروییدت؟

آره لوتیروکسین

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عالیه که😍میشه بگی چه ورزشی؟و روزی چند دقیقه؟رژیمت چطوره؟

عزیزم هفته ای ۳ بار میرم باشگاه ورزش فیتنس هر بارم ۱ ساعت 

رژیمم همه‌چی‌میخورم ولی ب‌‌ اندازه 

جمعه‌ها‌ هم میرم پیاده روزی 

پوستمم مرتب با روغن نارگیل ماساژ میدم 

روزی ۵ لیوان آب هم میخورم 

وزنمم اصولی اومد پایین و خیلی خوش اندام شدم ۲۰ کیلو کم کردم ۴ ماهه ۵ کیلو دیگه میخوام کم‌کنم🌷 اینکه تیرویید داری و‌وزنت‌ نمیاد پایین‌ کاملا غلطه 🌷 اینو پزشک غدد بهم گفت و مربی باشگاه پس شروع‌ کن‌ من هرکاری کردمو بهت توضیح‌دادم🌷

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
عزیزم هفته ای ۳ بار میرم باشگاه ورزش فیتنس هر بارم ۱ ساعت  رژیمم همه‌چی‌میخورم ولی ب‌‌ اندازه& ...

عزیزم چند کالری در روز مصرف کردین؟

مرسی عزیزممممم😍 واقعا انگیزه گرفتم پس منم شروع میکنم

شروع‌ کن‌ گلم باشگاه هم‌نری مهم‌نیست دوستم اصلا ب باشگاه عقیده ای‌نداره خودش‌تو‌خونه روزی نیم ساعت ورزش میکنه و گاهی پیاده‌روی میره رژیمم‌هرچی دوست‌داری بخور ولی‌ ب اندازه (‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هله‌هوله و کیک و خامه و شکر حذف کن) تغیراتتو بعد ۵ ماه بیین🌷 عالی میشی

عزیزم چند کالری در روز مصرف کردین؟

والا‌گلم من کالری شماری نکردم و از اونجایی ک شکموام به‌خودم سخت‌ نگرفتم رژیم‌خودمو برات مثال میزنم : امروز ناهار من ۱۰ قاشق برنج ۳ قاشق خورشت و نصف سینه‌مرغ و یه کاسه سالاد بود برا‌شام میخوام ۱ تخم‌مرغ آبپز کنم‌با گوجه و خیارشور و ۱ کف‌دست‌نان ( من همه چی میخورم ولی اندازه ) من عاشق ماکارانی ام😂 مثلا ۱ لیوان‌ میخورم پیتزا ۲ تیکه و عالی نتیجه‌گرفتم تازه هر ۲۰ روز به خودم یه وعده جایزه میدم هر چی دلم‌میخواد میخورم😍😂😂😂 برا من ک عالی بود🌷