seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3110 عنوان افسردگی... 66 بازدید | 4 پست سلام خانما امروز از صبح تا حالا توی تختم بودم نه صبحانه ای نه ناهاری هیچی بی انگیزه ی بی انگیزه ام.دلم مرگ می خواد دلم میخوام از دنیا برم. خدایا... ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️ 1400/09/27 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92800 یک چیزی میخوای کا نشده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_yasi79 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 835 منم اینطور بودم ولی نه یه روز،یه مدت طولانیالان میرم پیش روان درمان واسه روان درمانی و روانپزشک هم دارو داده بهم مصرف میکنم حوصله ی بحث در مورد نظر مخالف هیشکیو ندارم👋🏻
_yasi79 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 835 نزدیک پریودته؟ جررر حوصله ی بحث در مورد نظر مخالف هیشکیو ندارم👋🏻