2777
2789
عنوان

چاقی پایین تنه

313 بازدید | 7 پست

پایین تنم خیلی چاقه انگار هر چی چربی هس جمع شده تو پایین تنم چیکار کنم آب شه اخه پیاده روی هم میرم ولی اصلا فایده نداره موندم چیکار کنم واقعا که نتیجه بگیرم

خوبه که

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوبه که من لاغرم امانیم کیلوهم چاق بشم میره تو بازو وبالاتنم انقدبدم میادچیع اه

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤
وا کجاش خوبه تناسب اندام باید باشه همه جا یجور 

پایین تنه معمولا از بالا تنه یکم بزرگتر باشه طرف خوش تیپ تره .این خانوم کار ندارم شاید چاق باشه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی