2777
2789
عنوان

از بعد کرونا....

72 بازدید | 5 پست

سلام من آخرای شهریور کرونا گرفتم و حس بویایی چشاییمو از دست دادم ولی بعدش هم ک خوب شدم بازم تا ۲ ماه بویایی چشایی نداشتم. بعد الان ی ۲۰ روزه تقریبا مزه ها و بو ها رو حس میکنم نمه نمه

ولی پشت هم چیزی ک میخورم ی مزه ی بدی میده😣 بعد هرررچی هم بو میکنم علاوه بوی همون مثلا غذا اون بوی خاص هم میاد ب این شدت ک چند وقت پیش ی قاشق خورشت خوردم انقدررررر اون مزه بد رو میداد ک اگه ادامه میدادم بالا می‌آوردم بعد این ک بدنم هم همون بو رو میده حتی چند ثانیه بعد از حموم 😪 تروخدا بگین چیکار کنم دیگه نمیتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم شهریور کرونا گرفتم و حدود یه ماهه اون بو و مزه گند رو حس میکنم به دکتر عفونی داخلی برو،عفونت داری، اختلال پاروسمی هست که از عوارض کروناس،طول میکشه تا خوب شی

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)