2777
2789
امر دیگه نداری 😁  من چی بگم که پسربزرگم امسال کلاس اوله،پسر کوچیکمم سال دیگه می‌ره کلاس اول & ...

وای خدا بهت صبر بده خواهر😄😄

من الان حوصله خودمو ندارم باز این بره مدرسه میشه قوز بالا قوز

حالا که شما با تجربه ای من چکار کنم که موقع مدرسه ش زیاد اذیت نشم...مثلا اینکه باهاش چی کار کنم که اونجا خیلی سربه سرش نذارم؟؟

وای خدا بهت صبر بده خواهر😄😄 من الان حوصله خودمو ندارم باز این بره مدرسه میشه قوز بالا قوز حالا ک ...

حالا خودمم می‌خوام از اول سال بعد شروع کنم درس بخونم😶 رسماً بیچاره شدم  

ببین هرکاری کنی هر جور تمرین کنی باهاش بازم بچه ی کلاس اولی بشدت اذیت میشه و اذیت می‌کنه  

الان پسر من تازه داره راه میفته بعد سه ماه 

فقط رو خودت کار کن که صبرتو ببری بالا و دعواش نکنی و سرش داد نزنی 

اما پیشنهاد میکنم از الان که کوچولوعه هرروز کاردستی بسازین باهم،قیچی کوچیک و چسب ماتیکی و کاغذ رنگی بگیر براش تا دست ورزی کنه،نقاشی زیاد بکشه،کارای دست ورزی از نت پیدا کن و باهاش تمرین کن،خیلی تاثیر داره برا اول ابتدایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خودمم می‌خوام از اول سال بعد شروع کنم درس بخونم😶 رسماً بیچاره شدم   ببین هرکاری کنی هر ج ...

آهان مرسی

البته براش پازل و کتاب رنگ آمیزی و خمیر بازی خریدم تو خونه باهم بازی میکنیم ولی زیاد کاردستی درست نمیکنیم

نقاشی و دفتر شطرنجی هم گرفتم براش خوبه گاهی باهاشون کار میکنه....گهگاهی یک مشقی چیزی هم مینویسه البته خیلی کم

اما کاردستی رو درست میگی یکم بیشتر باید وقت بزارم

حالا خودمم می‌خوام از اول سال بعد شروع کنم درس بخونم😶 رسماً بیچاره شدم   ببین هرکاری کنی هر ج ...

بچه یکی از دوستام سال دیگه باید بره مدرسه کل الفبا و خوندن رو بلده....من میترسم اشتباه یادش بدم