2777
2789

یکم درموردش توضیح بدید؟

من خیلی دوست دارم سرمایه گذاری کنم ولی علم شو ندارم

و اینکه مثل بورس میشه سرمایه تو بدی یکی دیگه برات انجامش بده یا حتما خودت باید آموزش ببینی؟؟؟؟

اصلا خوبه برم یا نه

اینجاداره بارون میاد😍

زیربارون وایسادم وبرای همه تون دعا کردم که به مراددلتون برسین🥳 باززیی بانیی مدهم تا امروزوقته سریع بازی کنیین یلدا کلی خریدرایکان ومفتت تاپنج میل داشته باشین🥳🚴🌹

https://g02.ir/s7Ilt

ازلینک بالا زودتندسریع بازی کن😍

دوستتون دارم خیلی زیاددددد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندین ماهه توی ارزای دیجیتال، کلی هم آموزش دیدم آموزش حرف اولو میزنه، بعد باید توی این کار صبر د ...

از کجا دیدی ؟ یوتیوب ؟ 

بعد یکی میگفت واس ثبت نام تو اپلیکیشن شون باید یه عکس از خوت ک دستت کارت ملیته و چهرت کاملا معلومه رو بدی ب سیستم 

درخواست دوستی ندید 😐
از کجا دیدی ؟ یوتیوب ؟  بعد یکی میگفت واس ثبت نام تو اپلیکیشن شون باید یه عکس از خوت ک دستت کا ...

نه پکیجهای آموزشی رو خریدم 

اپلیکیشن نیس، صرافیه

بله باید نشخصاتتو کامل بدی، اتفاقی نمیفته من توی چندتا صرافی ثبت نام کردم و مشخصات کامل با عکس دادم

از کجا آموزش دیدید؟الان راضی هستید؟خیلی سخته؟

پکیجهای آموزشی استادای معروف خریدم، بله خوبه، ولی استرس زیادی داره،. گفتم اگه عجول نباشی و آموزش ببینی وقت بزاری قطعا موفق میشی