2777
2789

هروقت یه بحث یا دعوا داریم امکان نداره به خانوادم توهین نکنه درصورتی که من اسم پدرو مادرشم نمیارم حتی..چندباری زد ب سرم جلو اون به مامان بابام بگم شاید خجالت کشید ولی باز میگم ابروشو جلو خانوادم نبرم

از اونورم میگم ب خانواده ی خودش بگم

ولی اونام خیلی دهن دریده ان ۴ تا میزارن روش میرن جار میزنن

نمیدونم چیکار کنم دارم روانی میشم این موضوع خیلی ازارم میده

آدمهای ضعیف توهین میکنن ولش کن تربیت خونوادگیشو نشون میده چیزی ازارزش خونوادت کم نمیشه 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم سخته تو چیزی نگی

ولی بیا تمرین کن تو دعوا تو هییییییییچی نگو

فقط چشمات و ببند

بزار خودشو خالی کنه

بعد میاد معذرت خواهی میکنه ازت

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

شوهر منم اوایل ازدواج اینجوری بود دست خودش نبود 

فک میکرد یه جرو بحثی میشه باید هر چی میتونه بگه

ولی یه بار بهش گفتم این رفتارت و این حرفات خیلی منو ناراحت میکنه من که دشمنت نیستم زنتم درست نیس قلبمو میشکنی واسه یه بحثی که بین هرکسی پیش میاد

بعد از اون دیگه هییییچ وقت چیزی نگفت که قلبمو به درد بیاره

بنطرم با خودش صحبت کن

وقتی تو حالت صلحید بهش بفهمون(مستقیم نه) بفهمون بددهنی خیلی راحته اما بین زوجین تنها چیزی که میمونه احترامه پس با بددهنی نکردنمون احترام خودمونو نگه داریم حداقل، چون طرف مقابل هرچیم فحشش بدی چیزیش نمیشه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
آدمهای ضعیف توهین میکنن ولش کن تربیت خونوادگیشو نشون میده چیزی ازارزش خونوادت کم نمیشه 

دقیقا همینه ولی میدونی من نمیخوام ادامه پیدا کنه خانوادم برام مهمن..و از هرلحاظم بگی واقعا ازشون بالاترن اینقد ک بابای من دست اینو گرفت بابای خودش نگرفت ب خدا

بعد جلوشون طوری زبون میریزه انگار ن انگار

وقتی تو حالت صلحید بهش بفهمون(مستقیم نه) بفهمون بددهنی خیلی راحته اما بین زوجین تنها چیزی که میمونه ...

هزااار بار گفتم گفته قول میدم این اخرین بار بود ولی هیچ..ببین کافیه من ی چیزی اشتباهی از دهنم دربیاد راجب خواهراش یا پدرمادرش..خفم میکنه

ولی خودش از. اونور هرچی از دهنش درمیاد میگه

دقیقا همینه ولی میدونی من نمیخوام ادامه پیدا کنه خانوادم برام مهمن..و از هرلحاظم بگی واقعا ازشون بال ...

دست خودش نیست آجی شما کوتاه بیا بعضی ها ذاتا بددهن هستن اهمیت نده وقتی آروم هست بگو خانواده من نباید باخانواده خودت فرقی داشته باشن میشه منم توهین کنم به خونواده تو 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊